reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku możliwe,że to uczulenie jak Gaga pisała,a może większy rozmiar pieluszek powinien mieć? Mój niekiedy sobie narobi ambarasu jak pociągnie za pieluchę i tym zapięciem sobie przejedzie,bo to ostre jest i potrafi skaleczyć.
Co do tych szczepionek to ja na razie daje sobie na wstrzymanie.Raz,ze nie jestem właśnie za tym by obciążać organizm tym co nie jest obowiązkowe,a dwa-że nie ma takiej potrzeby,bo mały rzadko przebywa wśród dzieci.No i cena rzeczywiście odstrasza.Może przed przedszkolem się głębiej zastanowię .

reklama
Evelinka ja dziś ubrałam zwykłe spodenki, sztruksiaki, pod to rajtki i było git...pół godziny na spacerku i nie przemokło mu nic...jak będziesz tak czekała na portki to może się zima skończyć a mały nie zobaczy;-) śniegu...wtedy serducho może naprawdę boleć;-) :-)

No tak,ale Domiś nie pójdzie grzecznie za rączkę,tylko niekiedy histeryzuje,kładzie się na ziemi i nie chcę ryzykować,że się zaziębi.A zima ponoć do końca marca,więc się pocieszam,że zdążymy:baffled:

Trallala dołanczam do słowiczka.Moje też juz lulają.
Ale to małe jakoś tak niespokojnie.
Zaraz mężowy z pracki wróci i zero kompa.
Dzieki za zdrówko przyda sie.
Już dziś Julia ryczała tak na zapas ze na dwór nie może.
A bedzie mogła jak zginie snieg ,a wtedy to już może siediec w domu -stwierdziła.
Tak wiec mimo przeziebienia na sanki jutro ruszymy przed domek.
Ale zdjec nie zrobie bo jakieś durne babsko ,od którego kupiłam akumulatorki na allegro wystawiło mnie do wiatru
i już 16 dni ani widu ani słychu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A na baterie nie wyrabiam.
A co do tej szczepionki to ja narazie też jeszcze sie wstrzymuje.
Julia nie choruje czesto.A Bartuś raczej też nie.
Słowiczku toż to pomyslne wieści.
Szybciutko i sprawnie im poszło z odpisem:szok:.
Teraz pozostaje tylko kaske zbierać.
I oby rozwiały sie wasze wszystkie watpliwości:tak::tak:
Żużaczku ja stawiam na pampersy,chyba musisz wiekszy rozmiar kupic.
U nas robiło sie tak przy przejsciu z 4+ na 5.
Wiec może wtym szukaj rozwiązania.

trutu trutu dołaczam do słowiczka i bibi moja juz spi:-) :-)

znikam bo konam doczytam was jutro . pozdrawiam

A ja też ide korzystać z prysznicu.
Ale czekam na meżowca jak z pracki wróci,
to moze jakie plecki wyszoruje.;-)
A i tak co chwila wstaje w łożeczku i jeczy.
chyba zebicha,mu dokuczają(te co to ich jeszcze niema)

reklama
wiecie co ciekawa jestem na co będziemy zrzucać to fatalne spanie jak już wszystkie zęby im wyjdą :-):-):-)
mnie jeszcze czeka spacer z psem, jakoś nie mogę sie w te ferie wcześniej położyć spać, zawsze schodzi do 23-24 bez sensu, a miałąm się wysypiać :confused:
jutro odwiedziny u moich dziadków i babci Krzyśka, może nas nie zasypie

bibi ciebie coś ostatnio na amory widzę zbiera :-D:-D:-D może jakiś bąk się pojawi kolejny :-p

Do góry