reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Hej.

Ja piszę dopiero teraz, bo zostałam dzisiaj o 7,50 Ciocią mojej ślicznej bratanicy!!!!!!!!!!!!! Mała urodziła się siłami natury, waży 3400 i ma 54 cm długości. Ale fajny taki Mały Maluszek. A ja zostałam po raz 3 ciocią dziewczynki u mojego brata:-) :-) :-)

No to Marta niech się zdrowo chowa bratanica
My też zaliczyliśmy spacer i było wielkie zdziwienie co to takie białe :-D:-D:-D. Oczywiscie Julka musiała snieg polizać ,jak padał to wystawiała język :eek: śmieszna była.Ale dobre było takie wywietrzenie tylko teraz znowu jęczy :baffled::baffled::baffled:

my juz po spacerku ale nawet snieg ani mróz nie pomógł.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: normalnie szał.....skad w małym dziecku tyle energii??????????

Witam ,witam!!!
Ja dziś po lekarzu.Wszystko o.k tylko małe przeziebienie .
Mamy syropki.U nas zasypało po kolana.
Pieknie biało dookoła ,ale juz 3 razy droga do domu odśnieżana-łopatą:-p
Dziś nic ze spacerku i saneczek bo pada,
może jutro na kwadrans uda nam sie wyrwać na saneczki ,
jak bedzie ładnie.
Goga no wreszcie, bo już tu w głowe zachodzimy co z toba???
Atol jak dobrze, że to tylko od tego suchego powietrza.
U nas Bartuś miał takie liszaje od zjedzenia danonka.po odstawieniu przeszło.
A i pytałam lekarza o te pneumokoki,poleca,mówi że warto w szczególności
dla dzieci w złobkach i przedszkolach.
Marta to gratki dla bracika.Pewnie tatuś dumny z córci.
To widze ze w rodzince same małe pannice.
Oj bedzie sie działo jak dorosna;-):-)
Coś to ja jeszcze chciałam napisać i zapomniałam:dry:.
Posiedze potem jak dzieci położe.
Mam dla siebie kompa do 22 JUPI!!!!!!!!

Dostaliśmy odpowiedź z Hamburga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Konsultacje 11-go kwietnia!!!!
Ale się ciesze, myślałam, ze dłużej będziemy czekać i na odpowiedź i na wizytę....
Już się nie moge doczekać....
Jeszcze expresowo Łukasiowi paszport musimy wyrobić...

Wiecie ile wizyta kosztuje???
150Euro + ekstra za zdjęcia rendgenowskie.
Kasę też musimy szykować. Na taki wyjazd pewnie pójdzie z 1000PLN.

reklama
witam z wieczorka
jakoś mąż w domu i nie ma kiedy tu zaglądnąć
U nas zima że hoho, zaspy się porobiły, bielusieńko

marta gratki dla brata, no strzelił facet trzy dziewuchy :-):-):-)

a co z agatą ???? ma któraś jakieś wieści ?????? i anda się nie odzywa już długo

kurcze zaczynam myślećo tej szczepionce, ale to chyba jak Majula pójdzie do przedszkola

Do góry