Gaga ja nie wiem na co :-);-) bo Julce właśnie wychodzi trójka i w nocy śpi dobrze za to w dzień daje czadu....wiecie co ciekawa jestem na co będziemy zrzucać to fatalne spanie jak już wszystkie zęby im wyjdą :-):-):-)
reklama
gaga
uzależniona
Witam mamuśki
u nas białooooooooooo śniegu full, niedługo się zbieramy na odwiedzinki do dziadków i liczymy że mała pośpi w drodze
atol no o fajnych porach jesteś :-)
bibi pewno że trzeba się godzić
a mnie dopadłą szara rzeczywistośc i od wczoraj sprawdziany układam, ale mi się nie chce do pracy wracać, no ale może w sobotę wybierzemy się na narty !!!!!!!!!!!! domicela a wy co ?? może też jakoś ruszycie pojeździć
u nas białooooooooooo śniegu full, niedługo się zbieramy na odwiedzinki do dziadków i liczymy że mała pośpi w drodze
atol no o fajnych porach jesteś :-)
bibi pewno że trzeba się godzić
a mnie dopadłą szara rzeczywistośc i od wczoraj sprawdziany układam, ale mi się nie chce do pracy wracać, no ale może w sobotę wybierzemy się na narty !!!!!!!!!!!! domicela a wy co ?? może też jakoś ruszycie pojeździć
żaneta28
Fan(ka)
evelinka a Ty myślisz, że Łukasz chodzi ładnie za rączkę i się nie rzuca na ziemię jak jest coś nie po jego myśli????
u nas jest podobnie jak mu sie nie podoba cos to kładzie sie na ziemie i tyle.....a ja nerwicy dostaje
dobrzez e nie ryczy tylko sie kładzie
żaneta28
Fan(ka)
u Witka juz drugi raz zrobily sie ranki w pachwinach. Zupelenie nie wiem od czego. jakby przypazone, ale bardzo czesto mu pamperta zmieniamy. Znikaja jak smaruje linomagiem:-(
u mnie podobneie...wtedy linomag pomaga ...ja mysle ze to od tych twozyw z których zrobiona jest pieluszka i pachwina sie bardziej poci...dlatego kupuje linomag hurtem...hahah
żaneta28
Fan(ka)
:-) :-) ide młodemu zrobic sniadanie...
Ż
żużaczek
Gość
Bibi no my własnie przeszliśmy parę tygodni temu z 4+ na 5. Czyli co? 5 za duże?? Bo pojawiło sie to juz jak w 5 chodzil.
Oj bardzo tęsknie za nartami za tym cudownym zmęczeniem na świeżym powietrzu ale Ty masz w góry bliżej niż my i kto zostanie z Julką????Witam mamuśki
A dziewczyny pytałyście się co to za okazja ,że piekę tort i ścinam włosy. Odpowiedź - dzień babci. :-)A z fryzjera skorzystałam bo tu w Poznaniu płacę 100% drożej.
Właśnie wstawiłam sos bolognese dzisiaj będzie penne rigate. Jula lubi bardzo makaron każdy rodzaj wcina
A ja się zastanawiam nad 6 bo wydaje mi się ,że 5 są za małe.....Czy ktoś używa 6? . I też zauważyłam ,ze od tych 5 w pachwinach czasami są lekkie zaczerwienienia.Bibi no my własnie przeszliśmy parę tygodni temu z 4+ na 5. Czyli co? 5 za duże?? Bo pojawiło sie to juz jak w 5 chodzil.
Ż
żużaczek
Gość
A ja musze Witka kisić w domu. Nie może nam zachorowac bo w sobote konsultacja u chirurga i w następnym tygodniu operacja.
reklama