reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Witam mamuśki
u nas białooooooooooo śniegu full, niedługo się zbieramy na odwiedzinki do dziadków i liczymy że mała pośpi w drodze
atol no o fajnych porach jesteś :-)

bibi pewno że trzeba się godzić :-D

a mnie dopadłą szara rzeczywistośc i od wczoraj sprawdziany układam, ale mi się nie chce do pracy wracać, no ale może w sobotę wybierzemy się na narty !!!!!!!!!!!! domicela a wy co ?? może też jakoś ruszycie pojeździć

u Witka juz drugi raz zrobily sie ranki w pachwinach. Zupelenie nie wiem od czego. jakby przypazone, ale bardzo czesto mu pamperta zmieniamy. Znikaja jak smaruje linomagiem:-(

u mnie podobneie...wtedy linomag pomaga ...ja mysle ze to od tych twozyw z których zrobiona jest pieluszka i pachwina sie bardziej poci...dlatego kupuje linomag hurtem...hahah

Bibi no my własnie przeszliśmy parę tygodni temu z 4+ na 5. Czyli co? 5 za duże?? Bo pojawiło sie to juz jak w 5 chodzil.

Witam mamuśki

a mnie dopadłą szara rzeczywistośc i od wczoraj sprawdziany układam, ale mi się nie chce do pracy wracać, no ale może w sobotę wybierzemy się na narty !!!!!!!!!!!! domicela a wy co ?? może też jakoś ruszycie pojeździć
Oj bardzo tęsknie za nartami za tym cudownym zmęczeniem na świeżym powietrzu ale Ty masz w góry bliżej niż my i kto zostanie z Julką????
A dziewczyny pytałyście się co to za okazja ,że piekę tort i ścinam włosy. Odpowiedź - dzień babci. :-)A z fryzjera skorzystałam bo tu w Poznaniu płacę 100% drożej.:szok:

Właśnie wstawiłam sos bolognese dzisiaj będzie penne rigate. Jula lubi bardzo makaron każdy rodzaj wcina:tak:

A ja musze Witka kisić w domu. Nie może nam zachorowac bo w sobote konsultacja u chirurga i w następnym tygodniu operacja.

reklama
Do góry