reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
a wiec tak... na wigilie firmową na jutro mam zrobione ... pstraga w galarecie, łososia w galarecie , rybe smazona, rybe zapiekana z jabłkami , zrzaziki z fladry, jajaka zawijane w szynce i to wszystko w galarecie, sledziki , i sałatke z kuskusa.... ach i pierogi ale to wystarczy odmrozić i piernik co tesciowa upiekła kilka dni temu...

dzielna jestem...

sław ma przyjechac o 15 ..zobaczymy jak to bedzie ..wczoraj jak go nie było to Olo tesknił , ze az sama w szoku byłam... niedało sie z nim wytrzymac...a jak sław o 20,30 pojawi sie w domu to w tego małego jakby nowe życie wstąpiło... obłeg...

teraz spi ale zapewne za moment sie obudzi....

chce go zapakowac w wózek i na 16 isc do koscioła na spowiedz przedswiąteczną...zobaczymy czy sie uda...olo pewnie znowu jezusa bedzie za nogi łapał...tak jest zawsze gdy idziey do koscioła...woła dzidzi i łapie figurkie za nogi ..ksiadz nimondry tak nisko ją ustawił....:-) :-) :-)

Witam ponownie:-) ,maly spi a ja na nowo w necie zadze:tak: .U na snadal jest ciemno,caly dzien mam wrazenie ze jest wieczor:sick: .

Madzia mi tez lustrzanka cyfrowa sie marzy,ale chwilowo brak na taki wydatek kasy:sick: ,jak na razie staram sie moim aparatem pocieszyc bo wcale nie jest taki zly,no ale..... kiedys lustrzanka by sie przydala.

Zaneta ,Axel tez czesto jest w drodze i nie ma go w domu dniami ,albo nawet i tygodniami.Te okresy sa dla nas bardzo ciezkie.Maximilian tez teskni i jak tatus do domciu wraca to jest wielka radosc z jego strony.Madre sa te nasze dzieciaczki:tak: .

marzenaalicja u nas też ciemni, no koszmarny dzień, Majka wstała o 5, jak poszłąm do pracy to zasnęła mojej mamie i spałą od 7-9 i moja mama jej nie mogłą dobudzić, potem spałą od 12-14.30 i ja jej nie mogłąm dobudzić, czuję że wyspałą się i kolejna noc będzie przefajdana
pogoda do bani, grypa mnie rozkłada na dobre, nie mamy wydrukowanych kalendarzy, nic na święta nawet choinki, wszystko jest do d.u.p.y

U nas też pogoda okropna, choinki nie mamy i Darek przebąkuje coś o jej braku. Na te święta przeniesiemy się do moich rodziców, żeby tak nie kursować od domu do domu. Rodzice przeprowadzają się w piątek, ciekawe jak to będzie :confused: . No ale w związku z tym po co nam choinka (cytat) A ja chcę mieć choinkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jezu zamiast zrobić coś konstruktywnego to oglądam tv i siedzę w necie. Jestem beznadziejna :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

;-) My choinki tez nie mamy,bo i po co.W sobote jedziemy do tesciow.O ile sie nie myle to u nich tez drzewka nie bedzie ze wzgledu braku miejsca:confused: ,no trudno.W przyszlym roku bedziemy swieta spedzali w domciu i oczywiscie przy choince:tak: .

Gaga powracaj do zdrowia i to szybko:tak: .
Agata ja tez siedze w necie i przy tv,taki to dzisiaj dzien;-) .

Marzenaalicja, Agata, witam w klubie siedzących przed tv i na necie:-) :-) :-) Całkiem nic mi się dzisiaj nie chce. Ale to mam kompletnego lenia. Choinkę ubirzemy może, ale Piotrek miał wrócić wcześniej, a widzę że się na to nie zanosi:-( Nie wiem jak to będzie.

reklama
Do góry