reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
hej !!!!

ja zabrałam sie za lodówkę i Liwia mi pomagała koniecznie musiała szmatką tez wycierac tylko tak to żywiołowo robiła ze mialam strach jak huknie z tego krzesła !!! teraz padła mala robotnica a ja zaraz ide na zakupki a potem do zakładu bo mam trochę robotki ( jakos duzo ludzi właściwie dziewczyn w tym roku w prezencie robiło sobie portrety) i na jutro musze porobić do odbioru !!!

papapa

Justyna Ty wspominasz o portretach i mnie interesuje czy masz na mysli fotografie.Ja od lat z mila checia robie zdjecia,ale dopiero teraz postanowilam zabrac sie za to moje hobby choc troche profesjonalnie i szybko sie przekonalam ze to wcale nie jest takie proste.Ja sie jednak nie poddaje i bede nadal pstrykac moim aparatem z nadzieja ze jakosc zdjec bedzie coraz to lepsza:happy: .

no i nareszcie zasnęła a ja myk do kompa zamiast cos robic ale cóz robota nie zając....
evelinka mały napewno ucieszy sie z muli u nas to strzał w dziesiatke . a ja z netu zamówiłam choinke ...buhahahhaha.ale moze dojdzei na swiata :-) :-) :-)
justyna-ja wczoraj pomoc przy sprztaniu przerabiałam . uffff co ja pozbierałąm wszystko pomocnica bach wszystko na podłoge. ale suma sumarum miała duzo radosci i o to chodziło .
marzenaalicja -fajnie ze masz jakies hobby. ja tez lubie robic zdjecia ale mam taki sobie amatorski aparat . a marzy mie sie lustrzanka cyfrowa. ale nie ma kasy ...moze jak tatko wróci to cos pomyslimy. no to oddalam sie narazie ale pewnie nie raz dzi jeszce zawitam .

Marzneaalicja o zdjęcia mi chodzi!!! a ćwiczenie czyni mistrza !!!

ale jestem wkuuuuuu :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: wielce mi powiedziała ze przyjdzie do Liwii a ja sobie pozałatwiam i co od 12 czekam i czekam i nie ma i dzwonię do męzowego a on mi ze do fryzjera se poszła :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
ciekawe co ja kupie i jeszcze mam te cholerne zdjęcia obrobic ciekawe kiedy !!!! no i jak tu mozna na teściowe nie psioczyć :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i na pewno za chwile przyjedzie i sie spyta głupio a Ty nie idziesz ?????????

a jeszcze zeby smiesznie było to cos powiedziałam ze musze dla Liwii cielęcine kupić i ta mi wczoraj z cieleciną przylazla juz :baffled: no i chce ją dzis pakowac w porcje a to ciele to chyba tonę ważyło bo takie wielkie kotlety i jeszcze z kością w całości to co zębami to se mam podzielić ??? :wściekła/y: ja to zawsze prosze i w sklepie mi potrzaska i po sprawie a ta jak zwykle wyrychli sie ani nie spyta i mądra :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

ale sie nabuzowalam !!!!!!!!

A u nas pada śnieg.

Słowiczku, kurujcie się tam. Dużo zdrówka. U nas nie ma szans na ubranie choinki z tymi Stworkami bo one od kiedy zaczeły chodzic to sa wszedzie:eek:

A wiesz jaką frajdę miały dzieci jak ubierały choinkę ze mną??Łukasza to najbardziej zainteresował czubek, chodził wokoło i co chwilke dotykał i oooooooo i uuuuuuuuu....normalnie czad....a jak fajnie było się pobawić łańcuszkiem...albo ozdobę powiesić...:tak: :tak:
Hehehe wiadomo, zakazane smakuje najlepiej a ja mam to z głowy i gdyby nie Gaba to dalej by choinkę ignorował, bo tak było z początku ( po ubraniu)...

Polecam wspólne ubieranie choinek!!!!!

reklama
No nie ma tego co chcę dla rodziców :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A chcę ekpres przelewowy z termosem a nie dzbankiem. Są po 300 pln a to za dużo, a tańsze, zresztą superowskie wywiało ze sklepów :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Dziecko śpi a w domu syf. 3 godziny siedziałam w necie i nie znalazłam czego szukałam. Czas w pewnym sensie zmarnowany. :no:

Evelinka - szukam w sklepach internetowych z wawy, gdzie samemu można odebrać towar więc spokojnie przed świętami bym zdążyłam.

Do góry