reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Cześć babolinki.
My nadal chorujemy:-( :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i jeszcze wczoraj myślałam, że na święta nie pojedziemy...
Prezenty mam już wszystkie i zapakowane...
Nocki do bani, dni okropne...dzieci okropnie marudzą a ja się bardzo źle czuję i na dodatek jeszcze @. Buuuuuuu...:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Ciekawe jak tam Atol???Pewnie już tuli maleństwo...

A choinkę ubraliśmy w sobotę i dzieci mi pomagały. Teraz czasem podejdą do niej pobawią się bombkami i jest luzik. Wydaje mi się, ze jakby zobaczyły ją już ubraną to bardziej kusiłoby do ściągania, ciągania itp. A tak to jest spokój...jeszcze nie leżała...:-D

Wracam do łóżka...
Miłego dnia.

A u nas pada śnieg.

Słowiczku, kurujcie się tam. Dużo zdrówka. U nas nie ma szans na ubranie choinki z tymi Stworkami bo one od kiedy zaczeły chodzic to sa wszedzie:eek:

witam
a ja dostene kur...cy zaraz pada i pada juz od rana . byłysmy na dworzu ale wyła jak bóbr bo tzreba byłoo siedziec pod folią. pod koniec uratowała nas bułka. i jakos dotarłysmy do domku. teraz zwala całe pranie z suszarkia ja mam chwilke zeby poczytac i cos napisac. zupka wstawiona , kawka pita ide zaraz ja uspic bo juz czas .a im dłuzej bede zwlekac tym gorzej wychodzi nam usypianko
WSZYSTKIE CHOROWITKI ZDROWIEĆ I TO JUZ.......:-) :-)
marta aj tez mam dzis lenia jak patrze na sterte ciuchów i garków na podłodze , rozkruszonej byłce , pomazanej scianie w czekoladzie to juz mi sie odechciewa sprztania ...a wczoraj było juz tak pieknie chatka lsniła.
justyna tez głowa dzis boli chyab cos z cisnieniem ...moze pomoze kawunia

witam
:-)
marta aj tez mam dzis lenia jak patrze na sterte ciuchów i garków na podłodze , rozkruszonej byłce , pomazanej scianie w czekoladzie to juz mi sie odechciewa sprztania ...a wczoraj było juz tak pieknie chatka lsniła.

Skąd ja to znam:-D :-D I dlatego wychodzę z założenia że posprzątam w sobotę.

cześć

Od dwoch godzin szukam prezentu w necie dla rodziców :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Na szczęście jest niania bo nic bym nie zrobiła :no: :no:

Pada deszcz jest okropnie na dworzu a ja mam jeszcze masę rzeczy do zrobienia. Kupić jeszcze dwa prezenty, popakować prezenty, o jakimś ogarnięciu nie wspomnę. Lubię święta ale te przygotowania z jednej strony miłe ale jednak są trochę męczące zwłaszcza jak człowiek stara się wszystko zrobić sam.

reklama
Witajcie,
Agata,a nie boisz się,że Ci z neta nie dotrą na czas?Chyba,że szukasz tylko inspiracji...:-)
Ja mam na razie tylko prezent dla teściowej i dzisiaj go zapakuję.Dla małego doszła mula,ale jeszcze coś dokupię.
Zabrałam się za porządki i jeden pokój prawie cały zaliczony.Tylko gardło mam zdarte,bo Dominika na brojenie wzięło i krzyczeć musiałam non-stop.Gagatek chciał wszystko mi wrzucać do wiadra z wodą...:dry:
Madzia,wprowadziłaś bałwankami trochę nastroju:laugh2:
Goga,a ta alergia chłopaków kiedy minie:confused: Czy z tego się nie wyrasta?

Do góry