reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ja miałam za to porąbany dzień.Pechowy jakiś.Wysprzątałm pokoje,tylko mi żyrandole zostały.Mały był niedobry,Krzysiek poszedł z nim w deszcz na zakupy.Łazili i nic nie kupili,a ja się tylko w domu martwiłam,ze się maluch przeziębi.Później broił,zostawiłam go pod Krzyśka opieką,zaglądam... Mężuś śpi,a młody w kuchni buszuje...A na dokładkę wstawiłam pranie i wąż spadł,zalało łazienkę,ale sąsiad nie pukał więc mam nadzieję,że ich nie.No szok....

reklama
hej !!!
moje dziecie jakos wyjątkowo szybko dzis padło !! oczywiście koniecznie po kąpaniu musiała se na golasa poganiać i nie dała sie złapać ! normalnie takiego spida ma ale tylko na golasa :eek: :laugh2: spać by tez chciała bez piżamki :-D

No Ewelinka to niezły dzionek ! byle do jutra !! chociaz limit juz chyba wyczerpałaś !! ;-)

No Ewelinka to niezły dzionek ! byle do jutra !! chociaz limit juz chyba wyczerpałaś !! ;-)
Oj,limit sił na pewno wyczerpany.Tylko mąż wyjdzie do pracy a ja padnę jak zabita na wyro.
A jutro dopiero będzie wesoło-bieganina za prezentami.Chcę już to mieć z głowy.Tego monopolu chyba nie ma w pobliżu :-( Macie jakieś pomysły,co kupić 13-stolatkowi i 8-latce :confused: :confused: :confused:

witam po raz kolejny
maja spi dzien z serii wyjca. chodziła i marudziła dzis. jak wstała przyszła CHOINKA no i zabrałysmy sie do ubierania. złozyłam ja skutecznie odpędzając ,,najlepszego pomagiera na świecie". Potem rozplątywanko lampek:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: tak jest co roku . No i jak juz sie obrobiłam z lampkami to czas przyszedł na bombki czy bąbki ( nie wiem jak napisaC:baffled: ) i tu moje dziecie wykazało sie sprytem i gracją : 2 pobite , 3 stłuczone -ku...rwa te bąbki maja po 30 lat co niektóre a ona rwała z pudełeczek jedna za druga i nie dało rady sie opędzic . no cóz jak sie powiedziało A to i B-e trzeba.buuuuuuuuuuu ale jakos dotarłysmy do konca nakłdam zgrabny czubeczek i patrze..tz,n. czuje jak moje dziecko ciagnie za zgrabna gałązke cała CHOINE NA SIEBIE :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: ALE BYŁAM SILNIEJSZA . I PRÓBA ZAMACHU NA DRZEWKO BOŻO NARODZENIOWE NIE UDAŁA SIE .
Choinka jest juz bezp[pieczna . zastawiona fotelem z przodu z boku kanapą. Jak mała zasypiała to jeszcze wstawała i gadała cos po swojemu do choineczki . Lampki zgasły .....dobranoc wszytskim.....Jutro kolejny piękny dzień

Witam
och nareszcie
no to na początek jak mogę sie wyżalę:No to siadł mi komp iiii co potworne to skasowało mi wszystkie dane a najważniejsze zdjęcia Amelki dzień wcześniej zanim siadl miałam skopiować wszystkie i zagadałam sie na skype poszlam spac i na drugi dzień szl.a.k. je trafił:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
ryczec mi sie chce mam nadzieje ze z naszego Albumu bede mogla odzuyskac chociaż te co powklejałam
Poza tym od niedzieli do dzis nie mogłam gadac ktań mnie boli jak ... katar i wogóle okropnie sie czuje
Krzysiek ma od dziś wolne więc spoko
Zaliczyliśmy angielski ale nie wiem o matmie wiec stres dalej
Amelka jak zwykle . Dostała prezenty od szwagra i szwagierki z Hiszpanii pianinko i gitare więc głośno w domu i arkę noego
poczytam trochę dziś ile mi sie uda i jeszcze zaglądnę

Gaga wiesz bardzo się przydaly zadanka bo jedno bylo identyczne i przepisałam wiec powinno być ok ale nie wiem czy zaliczyliśmy bo ma nam odpowiedz przesłać meilem i stresa mam oby wysłał przed świętami:-) DZIĘKI WIELKIE

Madzia oby obstoi do świąt :-D

Margarita trzymamykciuki i na pewno bedzie ok !!!

ja właśnie dzis segreguję i robię porządek ze zdj Liwii tyle ze wcześniej juz miałam po płytkach nagrane tylko dosyc haotycznie wiec cza było zabrac sie za to i w szoku jestem jak ten czas minoł

reklama
Sąsiedzi mnie zamordują bo właśnie chodzi mi pralka :-p

Zobaczyłam się dzisiaj z bratem, który przyjechał na święta. Boshe nie widzieliśmy się od wakacji:-(
A teraz musze jeszcze sprzątnąć w kuchni bo syf a rano przychodzi niania to wolałabym aby pozory czystości zostały zachowane :-p

Do góry