reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

:-) :-) joannna.... stramy sie byc ludzcy... i dbac o dobrych pracowników...a i tak odchodzą... zachód kusi dużymi zarobkami, a my nie mozemy dac sprzedawcy wiecej nic 1200-1400 zł ....dlatego organizujemy wigilie , prezenty swiateczne, i rózne inne okazje zeby ich utrzymać.... dobry pracownik to w tej chwili skarb...:-) :-)
...i dobry pracodawca też...

reklama
Hej...włączyłam Olowi Tubisie... Marudny Jest Nieziemsko , Chyba Dlatego Ze Sława Nie Ma ... Dzwonił O 18 że Wyjezdza Z Sopotu.... Wątpie Czy Dojedzie Na 20 .... Był Na Wigili Dla Agentów .... Dobrze Ze To Ostatnia....

Ale Dzisiaj Tesciowa Zrobiła Super Danie... Zraziki Z Fladry ...
Przepis Zaraz Dam W Wątku O Gotowaniy... Super Polecam

u mnie Majka tez maruderuje, ja rozłożona na maksa, z nosa mi się leje, łeb nawala, oby do piątku
dalej nie mam nic kupionego na święta, jedynie mięcho, koszmar jakiś
jeszcze kalendarze nie wydrukowane, nie wiem czy się z nimi wyrobimy, ehhh szkoda gadać

Wkurzyłam się dzisiaj,bo cały ranek przechodziłam po targu w poszukiwaniu sensownego prezentu dla kuzynostwa.No i znalazłam śliczną pościel,kupiłam,przynoszę do domu,a teściowa-to Ty nie wiesz,że oni niedawno robili niestandardową kołdrę na zamówienie?:baffled: :wściekła/y: I musiałam lecieć na zbity płaszczyć się przed sprzedawczynią,żebym mogła zwrócić z powrotem nietrafiony prezent :wściekła/y: :wściekła/y: Na szczeście zwróciła kasę,a ja dalej nie mam pomysłu,co im kupić(a typ ludzi co wszystko mają...).Za rok już w listopadzie prezenty popakuję:dry:

witam ponownie nie iwem juz który dzis raz....
maja spi. kolacyjka poszła . ja nawet po dzisiejszym sprztanku trzymam sie dobrze ale jutro czesc kolejna . ....wiec po zakonczeniu kiepsko sie widze....
żużaczku - zdrowiej i odpoczywaj
evelinka - ja zawsze sobie obiecuje ze nei bedzie prezentów na ostatnia chwile a i tak zawsze tak wychodzi
gaga- ty tez wracaj do zrówka ....
żaneta - pożycz troche tej tesciowej ja na obiad gotowa zapiekanke bleeeeeeeehhhhhh - a takie zraziki czemu nie <mniam>;-)
ale na wigili najem sie za wszytskie czasy
a dzis dotarło do mnie ze siedze na sylwestraw domu z dzieckiem SAMA :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: no to pięknie tego jeszcze nie było ....

reklama
no bo do taty dzwoniłam i sie zagdadałam :-)

ja juz wszystkie prezenty mam tylko dla mojej siostry musze kupic ale mam dwa fajne sklepy blisko i cos kupie !!!

Madzia aż sie mi oczy wilgotne zrobiły jak czytałam jak mała za tatą :happy:

chorusie zdrowieć !!!!

zaraz zaesemesuje do Gogi - co ona sobie nie myśli :wściekła/y:

Do góry