reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

hej a ja padam na pysk!!!! byli dzis klienci u mojego męza i przyjechali z 3,5 rocznym synkkiem i prawie cały dzień miałam dwójkę dzieci :eek: normalnie młyn !!! Słowiczku i Goga SŁOWA UZNANIA WAM SIE NALEŻĄ !!!! bo to mniej wiecej taka róznica wiekowa !!!!

teraz z mężusiem wypiliśmy urodzinowo bo dzis mu 30stka stukneła !! no to trzeci krzyżyk już :baffled:

Hej Agata no bo myślałam ze tego neta juz Ci nie podłączą !! A Goga gdzie ????

Atolku trzymamy z Liwią kciuki !!!! pewnie na święta będziecie razem !!!

my ubranka nosimy na 86-98 zalezy od firmy !!! Jak ją na desce mierzyłam to ma jakieś około 86cm

reklama
a co do tego chłopczyka to grzeczny i rozgadany a cały czas "Lilja ja Cie kocham !!! " :-D męzowy i jego rodzice załatwiali to tu to tam a ja miałam demolkę w mieszkaniu :laugh2:

Żużaku zdrowiej nam !!!

Żanetka ja juz pisałam i moze juz stosowałaś ale napisze jeszcze raz ze mi na mdłości pomagał imbir !!!! np rano do herbaty szczyptę czasem lepiej czasem mniej skutkowało !!!

:happy:

Joanna moja tez cycuśnik okropny i az mnie mroziło jak pomyślałam o odstawieniu !!! sądziłam ze do podstawówki ją bede karmić albo i dłużej :baffled: najgorzej było to ze w ciagu dnia szło ją zająć i odwrócic uwagę a w nocy przez sen domagała sie i amen i płakał okrutnie tą jedną noc aż myślałam ze serce mi pęknie ale pomyślałam ze jak przetrzymałam ją juz trochę to nie mogę sie poddać bo tylko mętlik jej w glowie zrobię i konsekwencja poskutkowała!!!! Mam nadzieję ze juz zaniedługo i Tobie sie uda !!!!

jo-anna-on ferie zaczynamy 15 stycznia, więc wcześnie w tym roku

ale mnie dopadło, oddychać przez ten katar nie mogę, no jakby mnie kto sztachetą trącił przez łeb

a co nasz wątek tak zamilkł ??????????
Goga melduj się co z tobą i chłopakami ???

spróbuje tej herbaty z imbirem... bo mam jakąś z dodatkami...
a tak to witam wszstkich...Olek dzisiaj juz trzy razy sie wywalił iza kazdym razem walnoł głowa w podłoge i ryk... mały diabelec....:-) :-) :-)
noc ok... od czasu bezcyckowego noce sa super....

z pozadkami przedswiatecznymi to mi sie niechce....:-) :-) :-)

gaga moja tesciowa piecze pierniki jest naprawde dobry a przy tym prosty jak barszcz... jak znajde przepis to dam....

witam i ja z rana . :-) :-) :-) :-) ooooooooo juz 12.00 . chata wypucowana . maja z niania na spacerze a ja juz kawke pstrykam bo zaraz wpadna i demolka bedzie. czekam na choinke bo zam ówiłam na allegro i doczekac sie nie moge . buahahhaha. ale bedzie numer jak po swiatach dojdzie. ale koles pisał ze wczoraj wysłał wiec chyba dojdzie na czas
gaga- nie znam zadnyc h przepisów bo nei pieke wcale wiec przykro mi....
żaneta -masz racje robota nie zajac lepiej odpoczywaj i dbaj o siebie .mi herbata z imbirem tez czasem pomagała .
justyna-masz racje wielkie pokłony dla rozdwojonych mam. roboty maja co nie miara -ja z jedna nie moge czasem sobie poradzic

z tata mamy kontakt codziennie na skape wiec nie jest tak zle.a le maja teskni. tata jest wszedzie na pulpicie wyjełam kilka zdjec i jak tylko widzi to chodzi i woła papa-tata. a ja wtedy rycze jak głupia. wczoraj jak rozmawialismy to właczyłam głosnik i jak męzowy sie odzywał to mała całowała głosnik a ja płakałam bo mi jej strasznie szkoda ze taty tyle nie bedzie . pocieszam sie tylko tym ze moze w lutym na 3 dni na urlop go przysla ...:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: ale nie wiem jak to wyjdzie :sick: :sick: :sick: :sick:
narazie znikam .....jeszcze troche roboty mi zostało. ...... musze poprasowac - bleeeeeeeeee nie znosze tego i pozmywac .....bo zmywarki nie mam:szok: :szok: :szok:
hmmmmmmm a u nas pogoda nei swiateczna wcale .swiaeci słonce NIE MA ŚNIEGU!!!!!!!!!!!!!CO TO ZA ŚWIĘTA BEZ ŚNIEGU

aaaaa co do ubranek to na 80-86 kupujemy . mała ma 77 cm -tzw.MAŁA MI. buahhaha
a dzis zlokalizowałam jedna czwórke -ALE ONA NIE MA TRÓJEK . czy tak powinno byc bo troche sie zmartwiłam . nie wiem jak i kiedy powinny kiełki wychodzic?????????

Czesc Dziewczyny,trzy dni szybko zlecialy i mezus nazat jest w drodze:-(.Zobaczymy sie dopiero w czwartek wieczorem.Maximilian teskni za tatkiem,dwa tygodnie rozleki to zdecydowanie za duzo.Pogoda dzis u nas piekna i spacerek mamy juz zaliczony.
A teraz postaram sie nadrobic zaleglosci:tak: .

reklama
Cześć

Dziecko śpi a ja padam. Zmęczona jestem bo jak jest niania to jeżdżę po zakupy prezentowe. Jeszcze zostały mi dwa prezenty.

Idę troszkę ponadrabiać.:-)

Do góry