reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Wogóle jak ostatnio na szczepieniu Pani doktor je zważyła to byłam w szoku. Alicja - 9700, a Ania 9500:happy: :happy: Super, że tak przybieraja na wadze ładnie.

reklama
hahah ...bo on klruciak taki.... ale na powaznie to body kupuję mu na 86 , spodnie na 80 , sweterki na 86, ale np piżamki z h@m to 74 jest taki na teraz ostatnio kupiłam na 80 i były za duże ... i w sumie rozmiar rozmiarowi nie równy najlepiej mierzyc.....:-) :-) :-) :-)

co tu ukrywac Olo jest za tatuskiem taki kurdupel....:-) :-) :-)

mojej siostry 5 miesieczny maxio ma juz 75 cm... hahaha...ale jego tatusko ma prawie 2 metry.... i ten długi ze obłed i waga solidna 9,5 kg...hahah kawał chłopa

Czesc

Ja tylko napiszę, że żyje - Martuś dzięki sms-ka ale moj telefon szaleje i nie zabardzo mam jak z niego korzystać. Od dzisiaj mam znowu neta. U nas wszystko ok na dłużej zajżę wieczorkiem.

agata wreszcie..........

my kupujemy na 86-92 zależy od firmy, bo to rzeczywiście różnie

ale mnie grypsko rozkłada, normalnie tragedia, a tu do pracy jutro trzeba i do piątku bleeee

Idę się odstresować przy żelazku.Mam jedno pranie,ale za to najgorsze koszule itp.
Atol,będę trzymać kciuki razem z Dziewczynami i czekać na wieści o nowym maleństwie:tak:

Atol będzie dobrze, wracaj do nas szybko z Maleństwem.

Ania ma na zimę kombinezon 80 a ciuszki kupujemy 80-92, zależy co i jakiej firmy.

Gaga nie daj się grypie. Do piątku pracujesz ale później masz przecei ferie świąteczne. A kiedy Małopolska ma ferie zimowe?

reklama
Chciałam coś więcej poczytąc ale nie daję rady :-( mam jeszcze sprzątanie przed sobą bleeeeeee

Dla żanetki gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdrówka dla Łukaszka!!

Powodzenia dla atol - a z tym szpitalem to nie jest może zły pomysł. :confused:

Evelnika - my mamy kolejkę mula z ikei i jest super polecam :tak:

Przygotowania świąteczne - brak. Ale mogę podać sprawdzić przepis na piernik bez karmelu. Mam już część prezentów - dla Marysi mamy wózek dla lalek i taki domek chicco z kluczykami. Wklejałam go na wątku zabawkowym.

Buuu chciałabym napisać coś więcej ale padam. Do juterka!!!!!!!!!

Do góry