reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ale mi się nic nie chce:zawstydzona/y:

Wysłałam do Agaty smsa, ale nic nie odpowiada, a wysłałam ze 2 godziny temu. Ciekawe co u niej?? AGATA ODEZWIJ SIĘ!!!!!!!!!!!

reklama
Gaga, nie rozchoruj się na święta.

Żużaczku, no to niezłą masz jazdę!!!!!!!!

Madzia, co do świąt to i tak musze wrócić, bo nie ma gdzie spać u rodziców:-( :-( Moja bratowa nie chce zostać w domu na święta i jedzie do swojej Mamy( mój brat jest w Anglii), i rodzice przywożą do siebie na święta mojego dziadzia, a mają tylko dwa pokoje i nie będzie gdzie spać:-( :-( :-(

żużaczek zdrówka życze.... ogólnie wszytkim chorym zdrówka...
ja juz po sprzataniu i gotowaniu.... juz mam dosc poszłabym spac do Olka ale jak sie obudze znowu bedzie i niedobrze wiec z dwojga złego wole siedziec przy kompie i stukac w klawisze...:-) :-) :-)

co do swiąt... to ja zawsze miałam doła w Wigliie ... a teraz robie wszytko dla Ola ... całe swieta zapowiadaja sie nudno.... bedziemy siedziec w domu ...

zanetka ale super ty masz termin na 7 sierpnia ja miałam na 8 a Majka i tak dopiero 23 i to przez cc przyszłą na świat :)

margerita jak tam na uczelni ????????????????
agata co u ciebie ????????????
kobitki gdzieś ////////////////cie się podziały

Ha widze, że nastroje iście swiąteczne panują.
No co sie dzieje z tymi kobietkami???Szał światecznych zakupów ,porządkow???czy też co innego????
Odzywac sie.!!!!!
Żuzaczku herbatka z prądem,może by pomogła;-):-D.
Ale na płucka to chyba najlepiej antybiotyk:tak:

Ło matko a co tu się porobiło????
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla chorowitków!!!! Żużak trzymaj się mocno, gaga i Juleńka bibi zdrowieć szybciutko.
Ja się dziś troszkę lepiej trzymam ale za to Gabę mi rozłożyło. I takie kółeczko z tymi chorobami. Ja już mam dosyć!

Jesteśmy właścicielami domku:-) , no, będziemy za jakieś kilka ładnych latek:tak: ... Formalności wszysściutkie załatwione.:-)
Zahaczyliśmy też o sklep Reserved i mąż kupił mi jeszcze dwie bluzeczki i spódniczkę. Ale się cieszę:-) . To taki miły akcencik wśród małych dolinek z powodu naszych choróbsk.

reklama
Bibi, zdrówka dla Juleńki!!!!!!!!
Słowiczku, zdrówka dla Ciebie i dla Gabinki!!!!!!!!!!!

Gratuluję domku!!!!!!!! Wklej jakies zdjęcia.

My po spanku, obiadek zjedzony. I teraz dziewczynki się bawią w swoim pokoju. Ale pewnie nie posiedzę tutaj długo, bo zaraz zaczną się o cos kłócić:baffled: :baffled:

Do góry