reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Czesc Dziewczyny,moja depresja juz mija bo mezus jest w drodze do domku:-D .Mial wracac jutro wieczorem,ale okazalo sie ze z rana nie ma proby i bedzie juz dzis w nocy przy mnie:-) ,az trzy dni:-D .
Maximilian padl przy flaszce,juz dawno mu sie to nie zdarzylo:happy: .

Gaga Majeczkowy kalendarz wyglada kapitalnie,jestem nim zachwycona.
Slowiczku obyscie szybko byli na swoim,powodzenia.
Marta przyznaje bibi21 racje i na Was przyjdzie kolej,cierpliwosci.

reklama
Bibik kasza jest cięzkostrawna z tego co wiem i czasem nawet mi po brzuchu jezdzi !!! a jak pisałaś to pamiętam ze raz tez pisałaś ze po krupniku miał jazdy .....
a to zdjęcia zabawki moze bawić sie i wkładać a jak w te na dole wali to u góry wyskakują ! to było w tesco kupione i zabawka była z logo tesco

Witam
ja dziś posprzątałam kuchnie bo syf był:szok:
jutro duży pokój i okna mam nadzieje pózniej zobaczymy
w nastepnym tyg musze do fryzjera balejaż zrobić
jutro i weekend wykłady kolokwium z angielskiego i bede wiedziała czy zaliczyłam matmę trzymajcie kciuki:baffled:
Marta poszukaj czegoś u nas w dziurze to nie daleko a zawsze dalej od zgredów (teściów) sorki jak chcesz to tu szukac ci pomoge

Gaga kalendarz jest zajerfajny jak ci sie chce napisz jak robisz moze spróbuje?
tyle miałam napisac i zapomniałam
hmm dobrej nocki

Justyna,fajna ta zabawka,też o tym myślałam.Może gdzieś u nas znajdę to też kupię.
Margarita trzymam kciuki :-) na pewno zaliczyłaś:-)
Ja już uciekam,bo mi się literki plączą na klawiaturze.Chyba zadużo na tym kompie przesiaduję...:happy2: :happy2:

Magarita,a ja nie sprzatam na swieta;-) .Kiedy 18 lat temu wyprowadzalam sie z domu do mojego pierwszego meza to przyrzeklam sobie ze ja takich stresow i cyrkow przedswiateczny jakie wyprawia moja mama robila nie bede.Ja sprzatam jak musze i jak mam ochote.A jak nie mam ochoty lub czasu to moj mezus sprzata,on mi i tak duzo w domu pomaga,my sie praca dzielimy i to zdaje egzamin.Moja mama na poczatku nie mogla mnie zrozumiec,a teraz twierdzi ze mam racje,bo ja w swieta jestem wypoczeta,a nie padnieta.Rozpisalam sie ,a wlasciwie to chcialam Ci powiedziec ze trzymam jutro za Ciebie kciuki.

ne, ne ,ne ja nadal w calosci i oby jak najdluzej, bo bejbik maly, chca mnie wsadzic do szpitala ale ja nie chce i nie pojdem:no:

slowiczku gratki

gaga ja tez chce taki kalendarz,a po ile sobie liczysz? Moze lepszy biznes zrobisz niz w szkole nauczanie;-)

zaneta tak zagladam i zagladam i juz nie moge sie doczekac tych wieszci

my dla Hani kupilismy zabawke w Tesco za 70 zeta taka drewniana skrzynka, z jednej strony tablica, z drugiej jakies zwierzatka do przesuwania, z kolejnej ukladanka, a na gorze druciki z koralikami do ukladdania, tak jak u juztyny z logo tesco, moze potem zapodam fotke

pozdr

he, he ja tez nie sprzatam na swieta, tak jak marzenaalicja jak mi sie chce to sprzatam a jak nie to luz, na szczescie nikt mnie nie goni ani nie komentuje:-)

reklama
Do góry