reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Pamiętacie jak pisałam ,ze mąż kupił mi storczyka na urodziny wiosną, i on po 2 miesiącach przekwitł, obcięłam go a teraz znowu będzie kwitł i wypuścił nowy pęd z pąkami. Także polecam długo kwitnie i efektownie i wcale nie jest trudny w uprawie.

HA, Domicela, mam ten sam problem !! Teraz właśnie przekwitł mi storczyk (po 5 miesiącach kwitnienia) i nie wiem czy obcinać tego badyla czy go zostawić? Na forach storczykowych same sprzeczne informacje są na ten temat. Jedni każą obciąć zaraz przy liściach, inni na wysokości 3go oczka kwiatowego, inni poczekać aż uschnie i dopiero wtedy. Nie wiem co robić.

Nakrmiłam Małe i teraz moge sie przywitać.

Więc witam już prawie wieczorowo bo za oknem ciemno.

Słowiczku, gratulacje!!!!!!!!!!!!!

Co do mieszkania, to ja wiem że tak będzie najlepiej jak się wyprowadzimy, ale niestety cierpimy na brak kasy:-( :-( Ale cały czas szukamy, tylko w tej naszej zapyziałej mieścinie, ciezko jest znależć coś do wynajęcia. Ale nie tracę nadziei.

Dajcie jakieś pomysły na prezenty gwiazdkowe dla Maluchów, bo wymiękam:confused: :confused: :confused:

Żaneta, czekamy na relację.

Gaga, śliczny kalendarz:-) :-) :-)

A i mam jeszcze prośbę, napiszcie na wątku kulinanrym jakies przepisy na potrawy wigilijne ( śledzie, sałatki). Bo ja nie mam koncepcji na ten rok, może zrobiłambym coś nowego.

Witam wieczorem.
Słowiczki gratuluję i życzę, żeby formalności poszły łatwo i przyjemnie.
Żaneta czekamy na relację...
Gaga fajny kalendar.
Idę mężowi wrzucić miodu do rumianku. A Ania po raz n-ty ogląda zdjęcia w albumie (ciekawe, ile jeszcze wytrzyma... ten album). Na szczęście tatuś wcześniej wrócił i dziecko sprzedane. Nawet nie pozwala mu siąść, tylko wchodzi na tatusia i go targa do góry za bety :eek::sick:.
Dzisiaj na spacerku Ania miała bliski kontakt z podłożem i ma otarty nosek i czółko, i pewno się piaseczku najadła.

Dziewczyny,dzięki za info co do muli.Kupiłam,tylko mam nadzieję,że poczta nie nawali i do Świąt dotrze.
A Żaneta nie miała mieć tego gina późno,coś koło 20-tej:confused: Coś mi się tak kojarzy...
Gagakalendarz superancki.Ja też lubię tak siedzieć i się bawić zdjeciami,ale ostatnio nie mam na to czasu.A drukujesz u fotografa,czy na kolorowej drukarce,czy jak?
Słowiczku ,to zawczasu życzę powodzenia,by Wam się ułożyło na nowym mieszkanku i,żeby się szybko spłaciło...;-)

reklama
ewelinka wydrukuje u fotografa albo u męża w pracy, tylko papier foto muszę zakupić

ale jestem dzis śpiąca, straaaaaaaaasznie
a żaneta o 21 do gina pomyka
dziecko mi włąsnie znosi wszystkie buty do pokoju :szok:

Do góry