reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

no nadrobiłam :)
żanetka ja też żygoliłam do chyba 6 miesiąca, przez to też lerzałąm w szpitalu, bleeeeeee ale warto było, no i po ginie zapodaj suwaczek ciążowy, będziemy odliczały,
rany a tak niedawno atol nam powiedziałą że jest w ciąży a tu już rodzić będzie,
atol jak tam już rozdwojona
ja zaraz mykam z Majką do szkoły, nie mam jej z kim zostawić a muszę iść, bo mają mi materiały przywieźć,

kurcze ale jestem ostatnio zkręcona, czekam jeszcze przyszły tydzień i święta, może odeśpię coś,

zuzaczku jak tam w pracy ?? wiesz jak się nazywasz ??

reklama
po pierwsze gaga kalędarz super super super ..............
obiad ugotowany -ogórkowa....porzarłam 2 talerze od strzała.... uffff ale mi dobrze...
Olo spi... jestem z niego taka dumna że tak szybko nauczył się sam spać...myslałam że to pujdzie z wielkim krzykiem, a tu proszę taka niespodzianka... tylko kołysanka -moze niejedna ale wkoło macieju to samo...i spi....teraz tylko zeby zasypiał w swoim łuzeczku.....i bedzie kolejne zwycięstwo... mam na to kilka miesiecy bo jak sie kolejne dziecko pojawi to olo musi byc juz dostatecznie samodzielny...narazie to łobuz nie z tej ziemi... i cwaniak mały..ze hohoho

żaneta ja nawet nie wiedziłam ze mam dostep . poprostu na dole była galeria i weszłam tam i juz..............wiec i ty poszukaj pewnie masz.ja miałam z maja w ciazy zyganko codzinnie obowiazkowo . schudłam przez pierwsze miesiace 6 kg . miała m anemie i bleeeeeeeee bleeeeee było okropni e. a jadłam za dwoje ale cóz memu dzidzilkowi nie smakowało . pozniej wszytsko ustąpiło wyniki były super taki poprostu urok.....:-)
ja dzis krupnik pitrasze dla małej a ja nie znosze wiec bez obiadu :wściekła/y: ;-) :wściekła/y: ;-) :wściekła/y: ;-) zdjatka bede wklejac :) jakos nieudolnie mi to idzie ale po mału sie naucze . :-D :tak: :-D
evelinka co do muli my mamy i mała sie nawet nia bawi.
a zapomniałam sie pochwalic ze maja robi siku i kopke do nocniczka . jak chce to łapie sie w kroku i ja ja myk i sparawa załatwiona .....gorzej jak wtrakcie ,,roboty" wstaje
a ja nie mam dalej teja galerii :no: :no: :no:

ŁAŁ Gaga zarąbisty kalendarz !!!!! superowy no ale wiadomo modelka śliczna to kalendarz też ale zkomponowany super !!

Żanetka to czekamy na wieści ...... a co do bąbla to pamiętasz jak razem truchlałysmy czy nasze cycuśniki odzwyczają sie ??? i tu proszę obydwoje tacy dzielni i bez problemu.....ja tez do teraz jestem w szoku ze Liwia nie upomina sie o cyca .....

no nic juz po obiadku jeszcze Lilikowi cos zrobie bo teraz śpi i do prasowania trzeba sie zabrać a potem na spacerek bo byłysmy po 11 niecałą godzinkę i całkiem przyjemnie wiec jak poje to spadamy w trasę :-)

no ja juz sie obrobiłam z pracą na kompie...i moge sobie poleniuchowac puki olo spi...ufff...
w sumie to nawet dzisiaj wszytko gładko mi poszło ...a myslałam ze z niczym nie zdaze...:-) :-) :-)
szukam jakiegos prezetu dla olusia ... ale nic mi nie przychodzi do głowy...
od chrzesnej dostanie taki fotelik z gąbki....a od moich rodziców prawdziwy czterokołowy rowerek... a ja zupełnie nie wiem co mu kupić...z wszytkimi prezentami sie uporałam tylko dla tego mojego baka nic nie mam...

acha... jak lekarz potwierdzi moją ciąze to nie bede mogła byc chrzesną u siostrzenca maxa... a tak chciałam byc... luca tez troche zawiedziona , niby przesad ale ja tam nie kuszę złego...

Jestem i Witam:-)
Nocka oczywiście po wczorajszym chwaleniu do du.py.:wściekła/y:
Mały nie spał pół nocy,chyba brzunio go bolał:zawstydzona/y:
Słowiczku a co sie dzieje z Łukasiem że idziesz do lekarza??????

bibi, nie chwali się dzieci!!!!!!!!:tak: :tak: :tak: ;-) Ja się już nie raz przekonałam, zawsze działa to w drugą stronę :-D

A Łukasiu cały czas smarkoli i wydzielina jest zółtawo zielona cały czas, do tego z rańca kaszelek mokry i dziś miał podwyższoną tempkę.
Dostał eurespal, pyrosal i inne bajery, ale jeszcze bez antybiotyku...Ogólnie zainfekowany!!!

gaga kalendarz superancki!!!!!!!!!!!!!!!!
okokrr3.gif

Żaneta czekamy na wieści...
Co do bycie chcrzestną to mieliśmy podobną sytuację. Przyszła chrzestna Łukiego była w ciąży i czekaliśmy...Teraz mamy już zielone światło...

reklama
A jeszcze Wam coś powiem!!!
Wczoraj ukręciliśmy na siebie bata na długie lata:tak: ... ( ale mi się rymło:-) )

Podpisaliśmy umowę kredytową na kupno domu:szok:
W poniedziałek podpisujemy akt notarialny.
A na wiosnę znowu przeprowadzka, tym razem mam nadzieję, ze na długo!!!!!( tak miało być też w Żarach:-D :-D )

Miłego dnia.
Zaraz lecę po Gabiszonka do przedszkola...

Do góry