reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam, po dłuższej przerwie. Z czytaniem jestem na bieżąco z pisaniem gorzej. Jak wrócę z pracy, położe dzieci spać to nawet czasmi nie mam siły kompa włączyć. Ale włączam bo przez skype rozmawiam z mężem. Dzieci jako tako, trochę przeziębione ale bez antybiotyków. W pracy cięzko, ale wszystko ma swoje plusy. w ciągu miesiąca schudałm 3 kg!!!
Czuję się dużo lepiej i lżej!!! Jeszcze marzę o zrzuceniu 5 kg i będzie ideał!!!
Szymkowi wychodzą wszystkie trójki i czwórki, jest bardzo marudny
Pozdrawiam

reklama
Ewelinka a no właśnie to jest to :-D znajomi to mają i Liwia jakoś nie zabardzo wykazała zainteresowanie chociaż moze jakbyśmy to mieli w domu to by sie bawiła ale jeśli chodzi czy nie jest za wcześnie to na pewno nie !!
z kalendarzem fakt ! chociaż przy moim refleksie to pewnie wcześniej niz w połowie stycznia nie kupię :-p

Fajnie że madzia ma juz dostrep do zamknietego.
Śliczne zdjecia Majuni.:tak:
Żaneta zaraz sprawdzaj czy ty też dostałas.I wklejaj.:tak:
Nenar fajnie ze dajesz znak.I że z dziecmi dobrze.
Tylko zwolnij troszke bo w takim tempie chudniesz...:szok:
Ale chyba troszeczke za szybko.:confused:
To chyba tesknota za meżowym tak na ciebie działa ,co:confused:
Całuski dla Szymusia i Martusi.

Evelinka ja też myślałam o tej zabawce.
Ale myśle ,że wiecej radochy byłoby z takiej
https://ssl.allegro.pl/item149289573_ikea_przebijanka.html

Tylko sie boje żeby paluszków nie poubijał:-)
A i jeszcze myślałam o cymbałkach i talezach ,
bo Badiś uwielbia tłuc sie pokrywkami(teściowie mają takie nierdzewne) i mu pozwalają:tak:
No i oczywiście do tego warzecha:-D:-D:-D
Zestaw perkusito-cymbalisty:laugh2:

A ja witam Tort gotowy :-D wreszcie
Słowiczku zdrówka dla Męża
Marta Madzia ma racje ja tez mam podobnie i szukam coś po nowym roku będę bardziej się rozglądać i pilic męża Więć idz w nasze ślady
Nie mam sił zaraz spadam mąż zaraz bedzie i lulu

reklama
Do góry