reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam
troche mnie nie było ale regularnie czytałam na pisanie czasu brak:(maja ostatnio awanturuje sie o spanie dzienne a jak ja ide do pracy to juz koniec z niania nie usnie . dzis jakos bez prblrmu:confused: moze juz jej nie potrzebny sen dzienny ........
z tymi zębami to jak nie urok to sraczka zawsze cos ..... kiedy wyjda . maja ma stosunkowo mało ...wiec oby tylko przechodziła jak do tej pory to bede sie cieszyc bo chyba wszytsko przed nami.
zużaczku ta kawka to mi apatytu narobiłas.chyba i ja sobie taka strzele.....a co do interesów to fajnie ze sprzedaja sie twoje cuda..:-)
lale e xtra sama bym sie chetnie pobawiła tylko czasu jakos ciaglke na wszytsko obrak. teraz mam mexyk w pracy bo do 15 .12 jestem w pracy codziennie a potem do konca miesiaca bede miała wolne wiec było mi to na reke.
agata
ale wam fajnie ja juz tez chce gdzies jechac na urlopik ale nie mam nawet jak . sama nie pojade z dzieckiem bo i co bede robic we troje to juz co innego.super macie!!!
no dobra znikam. pozdrawiamy serdecznie . zdrówka dla wszytskich!!!

reklama
to taka lala trochę ja z okresu studiów :)
dollum3.jpg

Witam kobitki!!!
Ja rozkoszuję się ciszą. moi panowie na turnieju siatkarskim, Oliweczka śpi, pomidorówka na kuchni se pyka, a ja tu z kawusią za pan brat. Właśnie będę wystawiać ubranka po Oliwii na allegro, czyli też biznesik podobnie, jak żużaczek. A to klientka do żużaczka przyszła osobiście???

agata zaliczyliście basen w Zakopanem ? Jestem ciekawa, gdzie on tam jest? Mama nas do Zakopca wygania, co byśmy odżyli, ale gdzież tam, muszę się ostro za pracę brać:-(
Dopiero zaczynają mi się rozpuszczać szwy, jejku strasznie długo to trwa. Po porodzie to jakoś szybciej było.
żanetka fajnie , że Ci się @ spóźnia i jeszcze , jak mąż tak bardzo chce, to pewnie. Obyście córcię ustrzelili.

marzenaalicja ja też bym tak chciała-pod narkozą. Ciekawe, czy u nas też gdzieś stosują takie znieczulenie w stomatologii? Dla mnie dentysta to największy strach świata, a wiem, że mam tak dziwnie usadowione te 8, że maszyną mi tam nie wjadą do borowania tylko wyrwanko, ale ja się tak boję. Pod narkozą to niech mi robią ,co im się podoba.

Witam ,ja juz po kawie.Nareszcie i ja moge Wam moja lale zaprezentowac.Sarah siedzi obok mnie i tez chce sie lala pobawic.Jako mala dziewczynko to sie lalkami nie interesowala,a terez lali jej sie zachciewa:-D .
Moja rodzinka powoli wraca do zdrowia,a ja mam @:wściekła/y: .Axel wczoraj spokojnie dojechal.
No i dosyc pisania bo Maximilian placze:wściekła/y: .

Ufff ale się dzisiaj słabo czuję....Wczoraj byliśmy na imprezie i tak się wybawiłam ,ze dzisiaj mnie strasznie bola nogi i rwie w pachwinach jak przy ciąży:eek:.Ale najlepszy był komentarz mojej koleżanki "zobacz większość facetów męczy się ze swoimi żonami":-):-):-):-):-)Ale sytuacja była trochę niezręczna skoro co niektórzy dają powody.......Bo zazwyczaj chodzili bez żon, hi hi.;-):-p
W końcu coś drgneło z moją pracą być może od stycznia wracam chyba ,że zażyczą sobie wcześniej....

domicela to poszalałaś ;D
my niedawno wróciliśmy od rodzinki, nawet było miło, gdyby nie mały wypadek Majulki, chrzesny jakoś ja tak nie bardzo trzymał i rymsnęła z krzesłą, na szczęście nic się nie stało,
małą miałą radości po uszy bo karmiła papużki, no i wogóle byłą przezabawna :-D
ja zaraz siadam nad zadaniami z matematyki, tylko że mi się nie chce straaaaaaaaasznie, może jaki filmik oglądne :-p

Zaraz idę spać, bo padam. Miałam dzisiaj 4,5 h zajęć a zmęczona jestem jakbym od rana orała w polu. Chyba praca mi nie służy;-) .

reklama
A ja się witam.:-)
Już w domku. Dzisiaj wróciłam.

Co się tu porobiło....
Chorowitkom buziaczki i dużo zdrówka!!!!:tak: :tak:
żużaczek handluje i do pracy się szykuje!!! A dla Witonia buziakole!!!
marzenaalicja w końcu sie odezwała! Super!!!
żaneta, jak tam Twoja @???? Dostałaś już czy nie??? Kibicuję i Tobie i arabelli.
bibi buziaczki dla Badinka!!! Niech uszko już nie boli.
gaga biedna Majolina z tymi zębolami. Powodzenia w nauce!!
arabella odpoczywaj!!!I się nie przemęczaj!!!
Agata miłego pobytu i udanej pogody!!!!
Anda ja też, jakby robili zębole pod narkozą to pierwsza bym była, a tak to na szarym końcu i trzebaby mnie jeszcze mocno kopnąć na zapęd...
Margarita a dlaczego pytasz czy mała je??? Bo bioaron jest jeszcze na apetyt. A Gabie jakoś nie służy...nie je więcej niż zawsze...
domicela poproszę o namiary tego dobrego gina. Prywatnie też przyjmuje???

Do góry