reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Żużaczek kolejne cudo stworzyła. Wspaniałe.
Słoneczko usnęło. Ale rano dała popalić w kuchni, jakby ją coś opętało. Jak tak patrzę na nią śpiącą - to istny aniołek...

reklama
mały spi... jak spi to aniołek ,ale jak rozrabia to zaczynają mu wyrastać rózki....:-D :-D :-D

biore sie zaraz za szycie świątecznej podusi dla olka... muszę tylko znaleść w pasmanteri naszywke renifera, albo pluszaka renifera i przyszyję ja w rogu...

witajcie!!:-)
No u nas jakby lepiej z tym uchem.Przynajmniej w dzen da sie wytrzymac.
W nocy jest róznie,ale na szczeście krople działają.I stłumiliśmy to zaplenie w samym zarodku,bo mogło być nie ciekawie.
I na szczeście to tylko jedno uszko.
Ale i tak bidulek sie nacierpi.Do tego dochodzą nastepne zeby:-(
Ha u nas rano mgła że swiata nie widać,a teraz iście wiosennie sie zrobiło.
Ale my w domku ze wzgledu na uszko.buuuuu.......
Myslicie że możnaby wyjść z Badim na dwór.:confused:.....
Zapomniałam lekarza zapytac,a głupio jest mi mu głowe zawracać.
bo jak co tylko to dzwonie,a przecież nie ja jedna jego pacjetką jestem.
Żaneta ale ty ,to chyba byłabyś szczesliwa gdyby @ nie przyszła:confused::tak:
Pozdrawiam.odezwe sie wieczorkiem pa.

no jak @ nie bedzie to bedzie dzidzius... mój maż juz od dawna mnie na mawia...a i dla mnie każdy kolejny @ to niespodzianka... zobaczymy....

najsmieszniejsze ze jak sprawdzalam to dzidzius urodził by sie w Olka urodziny ....hahahaha:-D :-D :-D

Czesc Dziewczyny,mam chwile czasu wiec daje Wam znac ze zyje.Ja mam stres nie samowity.Maximilian ,Fabian i Axel maja rozwolnienie i wymioty.Sarah miala wczoraj zabieg u stmatologa pod narkoza,usuneli jej wszystkie zeby madrosci.Moje biedne dziewcze twarz ma dzisiaj kwadratowa.Axel dwie godziny temu wyjechal do pracy i jestem jak zwykle z dziecmi sama,az sie poplakalam tak przykro mi bylo przy pozegnaniu.Axel ma daleka trase przed soba i mam nadzieje ze jakos ta jazde zniesie.Dziesiec dni bez mezowego to dla mnie koszmar.

Żaneta ,a to by była niespodzianka urodzinowa dla Olusia:-D:szok:
Marzenaalicja to masz niezła zaprawe .Dobrze że czasem znajdziesz chwilke na BB.przynajmniej wiemy ze jeszcze nas nie opuściłaś na dobre.
Bo tak tu jakoś pustawo sie robi.
Dziewczyny sie rozproszyły i mało zagladają.
A tak swoją drogą to współczuję i tobie samotnej z dziećmi i meżowemu z rozwolnieniem w trasie.Normalnie mu współczuje.

pobawcie się w projektowanie lalek :-D:-D:-D

eLouai's Candybar Doll Maker 3

311938a580de7fb4.jpg

a to jedna z moich

reklama
Czesc!

Dzisiaj pogoda dopisała, słońce widziałam pierwszy raz chyba od tygodnia!

Marysia jak zwykle daje czadu. Czy wasze dzieci odpoczywają???? Bo Mery może latać i 3 godziny i siada tylko na chwilkę.

Do góry