reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Ale tu ciszaaaaaa. jak makiem zasiał.
Nie chcecie pisać to NIE.
Ja uciekam spać. Młody nadal fisiuje ze spaniem, nadal śpię po 4 godziny na dobę i mam już tego serdecznie dość.
Dwójki w końcu się przebiły i dlaczego on jeszcze szaleje??? Czyżby nowe zębole w natarciu???
Papatki.
acha jutro finał siatki. Kibicujecie????

reklama
hejka
ja tylko na chwile, jeszcze nie urodzilam, czuje sie w miare oki, wiecznie jakies wizyty u lekarza, a to KTG a to diabetolog a to ginekolog, nie ma czasu w ogole na nic, trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze

Hanutek ok (tfu, tfu), rozrabia

pozdr

A ja na chwilę wpadłam poczytać,ale od razu uciekam,bo padnięta jestem.Meblowaliśmy na nowo kuchnię i tylko o spanku marzę...W dodatku coś mnie muli od dwóch dni,zatrułam się czy co...?
Słowiczku,ja tam nie mam kiedy porządnie do tv przysiąść a co dopiero mecze oglądać,ale Mężuś za to się nie ruszy jak nasi ważne coś grają.Trzymam za nich kciuki:-)
Spokojnej nocki.

dzien doberek.
No to ja dzis popracuję sobie troszeczku....:-D:-D
Potem do nastepnej niedzieli fajrant (jak mozna o mnie tak powiedzieć) i do pracki az do Wigilii:-D:-D
Zrobiłam pudełko na chusteczki dzidziowe bardzo. W miski. Bedzie jak znalazł bo po swietach idziemy w odwietki.

Ja również Dzień Dobry :-) Włączyłam małemu teletubisie i mam chwilę na posta.Ponawiam moje pytanko czy nie wiecie w jakim dvd "Teletubbies" jest ta rymowanka z misiem i lwem:confused::confused:
Idę dać małemu jogurcik.
Na kawę mnie dziś nikt nie namówi,bo pewnie po niej mnie zamula.Chyba przedawkowałam :laugh2: :laugh2:

:-) witam i ja z ranna ....jak mozna tak powiedziec nie spiac od 6.00:-) :-D :tak: ;-) maja poszła na spacer z tata a ja mam chwile na posta. .....zaraz musze sie zabrac za sprzatanko bo mieszkanie woła o pomste do nieba....... a siatkówka - no cóze bede kibocowac !!!!!!!!!!!!!pozdrawiam .

witam... ja tylko na chwile..małego własnie uspałam..a ja biore sie za wszywanie zamka do spódnicy i szycie poduszek bozonarodzeniowych....

@ dlaej nie ma... hmmmmmmm czyżby zosia sie pojawi :-) :-) :-)

atol trzymam kciuki za ciebie...

prosba kochaniutkie macie moze jakies fajne zdiecia bozonarodzeniowe bo chce troche pokombinowac z fotoshopem i zrobic pocztówki na swieta

reklama
Witam.
Wczoraj odkryłam w maleńkiej paszczy kolejne ząbki. Tym razem czwórki. Ale jakoś dziwnie jej te zęby wychodzą. Ma zęby: jedynki góra dół, dwójki góra i teraz te czwórki górne wychodzą. I jeszcze ma napuchnięte dziąsła pod dolne czwórki i trójki.... :szok::szok::szok:
Atol to już niedługo się rozdwoisz :-). Wszystko masz jużgotowe na przyjęcie nowego członka rodziny? Jak się czujesz?
Żaneta kiedy jakiś teścik zrobisz?
Ja też kibicuję...
Żużaczku ciekawy przepis na kawkę, wypróbuję.
Lecę zobaczyć czy już grają... trzymajmy kciuki :-):tak::happy:

Do góry