reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Żaneta, ja też jestem przed @, ale u mnie niestety taka regularność, że nie mam co się nakręcać, bo 32-46 dni to norma. :wściekła/y: A mąż to niedługo mnie z domu wypisze, bo jestem okropnie monotematyczna ;-)

nie mogę lalki wkleić wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

z konkursu wysyłąmy 4 prace :-) a nie jak myśleliśmy na początku tylko jedną :-):-):-)

Majka bidula z tymi zębami, no ale zaczyna spać jako tako, pewnie teraz zapesze :dry:

no widzę że kobitki za rozmnażanie się ostro wzięły, ja na razie nie dziękuję :)

agata fajnie by było jakbyście przez kraków wracali

bibi z zapaleniem uszka to mooże nie chodź na polko, bo jakby go jeszcze zawiało, to kaplica wtedy

gaga kopiujesz na dysk (ikonka z JPG) potem jak ci sie pojawi pasek kopiowania to klikasz otwórz, otwiera ci sie na dysku. Klikasz zapisz, wybierasz folder no i wklejasz jak wszystkie foty. linkiem bezposrednim nie wyjdzie

Witam
ja zakatarzona i wszystko mnie boli mąz dziś i jutro wolne to troche pomaga mieliśmy wyjśc ale mi sie nic nie chce moze jutro będzie mi lepiej to wtedy a jak nie to znów tydzień trzeba będzie poczekać do do nastepnego wolnego Krzyśka
mała też trochę smarkoli no i nic dosłownie nie je rano dziubnie ze dwa kęsy obiad cały wypluwa kaszkę na wieczór to ze 3 łyzki zjadła resztę wypluła no i zaraz wcisne jej na spaniu mleko może zje bo rano też nie chciała tak wiec nie wiem czym żyje
Słowiczku ty dajesz ten bioaron i je mała po nim?? bo ja juz nie wiem dlaczego tam niby pisze że powinna jeść a tu wręcz przeciwnie i nie wiem z czego jutro sprawdze jej gardlo ale mniej wiecej od kąd daje ten syrop to nic nie je dziś przestałam.
Gaga Majutek z ząbolami tak jak Amelka też jej szło 6 czy 7 na raz i trochę marudziła pocieszeniem jest że jak już sie przebiły to już nie długo się to skończy;-)
ZDRÓWKA DLA CHOROWITKÓW
dobra uciekam spać i walnę zaraz męża bo chrapie:szok: :wściekła/y: nie cierpie
Dobrej nocki

witam z rana przy szklance mineralnej:-D:-D
Tylko nie myslcie, że kawusi brak. Zaraz bedzie, tylko czajnik sie zagotuje.
Super kawusia dla dwoch osób:
na_rozne_okazje_baner.jpg

szklanka mleka, szklanka zaparzonej mocnej kawy, łyżka kakao, łyzka płaska cukru, dwie lyzki wiśniówki.
Mleko podgrzewac i dodawac kakao, cukier. Potem dodac kawę i wiśniówkę.
PYYYYCCCHHHAAAAA!!!!

reklama
wstyd... nikogo nie ma
a ja rozpoczęlam dzien od dobrego interesu:-D:-D. Była dziewczyna która kupila na allegro jeden z mo9ich wieszaczków. Tak jej sie wszystko spodobało,ze zamowila jeszcze jeden wieszak i dwie szkatułki

Do góry