reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Witam
ja się tyle opisalam a posta mi wcięlo:wściekła/y:
Dziś Amelka dostała klaposa i płakała ja nigdy mimo to że nie był bardzo mocny ale wyprowadziła mnie z równowagi po 100 nie , nie wolno nie ruszaj nerwy mi puściły
A teraz podle się czóje i szkoda mi jej no ale wychowanie musi być
Słowiczku dzięki zraz sobie ściągnę tą ksiązkę
Zdrówka dla chorowitków
a co do chorób to moja genialna szwagierka chce przyjechać z swoimi dziećmi na weekend a sa chorzy spoko:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Moja zdrowa no ale czemu ma być zdrowa jak mozna ją zarazić
KKKKKKKKKKKKK nie jestem na swoim i u siebie KKKKKKKKKKKKK
teściowa po operacji nóg i nie wiem czy sie boi zostać z Amelką bo w sobotę i niedziele mamy wykłady więc przyjedzie szwagierka z chorobami
a jak proponowałam teściowej że przyjdzie do małej chrzesna się nia zająć to nie ona da rade a tu.......................FUCK FUCK:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
lece spać do małej sie przytule jeszcze dam flache i lulu dzis same bo mąz znów noc w pracy
Dobrej nocki papa

reklama
powiem tyle, poszłam spać koło 24, a małą obudziłą sie po 4, zasnęła po 6 jak ja sie zbierałam do wstawania, a zaraz idę do pracy, padam na ryj i nie wiem jak dam dziś radę sobie, do tego jutro i w sobotę studia, mam dość tego bąka i tych nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

o, jak ogladałyscie wczoraj film "Usłyszec ciszę" to juz wiecie, dla czego nie szczepie maluchów ta szczepionką - bo to ta sama kochani.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry