reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Słowiczku,a mnie to właśnie wku.a,że te ulotki to codziennie roznoszą do skrzynek,a ostatnio choć byłam w domu cały dzień to mi w skrzynce zostawili awizo,bo im się nie chciało frutapury dźwigać...Zresztą nie pierwszy raz po małe,że tak powiem gówienko,na pocztę musiałam lecieć:wściekła/y:

Cześć Dziewczyny.

Mam do Was prośbę, składam podanie do pracy i nie wiem jak zacząć list motywacyjny jak nie jest na konkretne stanowisko?? I czy pisałyście w liście że macie dzieci i w jakim wieku??

Dzięki za pomoc. Odezwę się potem.

dzieci to sie ujmuje w życiorysie - w liscie motywacyjnym nie trzeba. W nim musisz dobinie podkreslić swoje motywacje do wykonywania zawodu. Sprobuj poszukac wzorów w necie.

witam:-)
Nocka koszmarna ,a na dodatek net sie ślimaczy
I wstałam z @ .
Wszystko mnie wnerwia:wściekła/y::errr::wściekła/y::angry::angry::angry:
Anda chciałam pomóc, ale widze z że z tobą to poważna sprawa.
Niech ci sie szybko wszystko wygoi.I wróci do normy.

Arabella nie przeadzaj kobietko z tym zegarem biologicznym.;-)
spokojnie bez pośpiechu.Zdążycie na bank.

Żuzaczku
wreszcie spróbowałs z biznesikiem-
brawo teraz na własnej skórze sie przekonasz.
A śliczniutki ten wieszaczek.

Co do filmu to oglądalam -ale już po fakcie,
bo ja też szczepiłam dzieciaki tą szczepionką.
Gdybym wcześniej o tym wiedziała, to bym sie ze 3 razy zastnowiła.

A co do mleczka to niezły bajzelek mają.
My na szczeście już na kozim jdziemy.
Ale co z maluszkami, które są jeszcze na tym mleczku:confused:
Marta widze że jakas robota sie szykuje,może coś nam zdradzisz?
A jak dziewczynki?bo coś dawno nie pisałaś.

Żużaczku, czyli w CV mam to ująć??

Bibi, nie pisałam bo mam męża w domu na urlopie i kompa mi okupuje. A poza tym chciałam skorzystać że jest w domu i trochę porządków zrobiłam, okna umyłam. Dziewczynki zdrowe, wszytsko oki, nocki takie sobie, ale cóż zrobić.

A z tym mlekiem niezłe cyrki są. My też już nie pijemy takiego mleczka sztucznego, jedziemy na zwykłym krowim. Lekarka nam pozwoliła, bo dziewczynki w tej chwili i tak już tylko raz dziennie na noc piją mleko z butli i właśnie na noc gotuję im kaszę manną taką gęstą i przestały się w nocy budzić. A resztę uzupełniamy serkami.

A co do pracy, to poprostu dowiedziałam się od znajmojej że są przyjęcia u nas w Zusie i dlatego składam. A czy dostanę to nie wiem.

Marta - nie pisz o dzieciach ani w liście ani w cv!!!!!!! Co to kogo obchodzi, a moze to zrazic i mimo dobrego wykształcenia i doświadczenia nie zaproszą Cie nawet na rozmowę. Sorry że tak bezpośrednio piszę ale niestety tak jest. List motywacyjny to takie rozwinięcie cv, dopasowane do pracy, w której chciałabyś pracować. Daj mi swojego maila to wyślę ci moje cv i list motywacyjny, podobno nie są złe.

reklama
Marta,ja też bym nie wspominała o dzieciach,choć i tak pewnie przy rozmowie kwalifikacyjnej by to wyszło i tak.No,ale możesz np.podkreślić w liście motywacyjnym,że przy bliźniaczkach nauczyłaś się zorganizowania,cierpliwości,sumiennosci itp.;-)
Kurka,chciałam się pospieszyć i gorącą babkę z blachy wyjąć,i co?-Rozwaliła się:wściekła/y: :wściekła/y:

Do góry