reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a my dzis byliśmy na spacerku na ryneczku ;D i było super fajnie

aaa1fx.jpg

i jedliśmy takie pyszności ;D knajpa wogóle jak z dzikiego zachodu super

bbbbbbbb1pp.jpg

jak patrzę na te zdjęcia to jeszcze raz bym to zjadła ;D

reklama
Moi panowie pjechali na mecz (zagorzali piłkarze), wrócą podobno dopiero przed 22, więc wybrałam się z mamą do oddalonego o 15 km marketu. Było super, nikt mnie nie gnębił pytaniami o rodzenie , ale i też kasę wydałam a tak to bym siedziała w domu i kasę trzymała. No trudno, ale która z nas nie lubi tych "promocji"? :laugh:
Zużaczku powiem szczerze , że my nie mieliśmy problemu z alergią, nie wiem nawet co to znaczy. A jeśli chodzi o gronkowca to Artur też miał, ale w gardle i niestety , tak jak wspominasz, ja leczyłam go tymi paskudnymi antybiotykami. Młoda, niedoświadczona mama. A teraz powiem Wam dziewczyny, że od dwóch lat i Artur i ja jesteśmy na specjalistycznym leczeniu homeopatycznym i nie wiem, co to są antybiotyki. To maleństwo zamierzam od razu leczyć tylko takim sposobem. Ja praktycznie co dwa miesiące brałam antybiotyk na gardło i Artur w sumie też z taką częstotliwością.Szok!!!!! :( :(
Anecik ja nigdy nie przechowywałam mleka w lodówce, bo jakoś się bałam, ale moja koleżanka każdego wieczoru przygotowywała 5 butelek gotowej mieszanki i wkładała do lodówki i to starczało jej na noc i na następny dzień. Dziecku nic nie było.

Anda co do homeopatii to ja tak samo, Boguche i siebie lecze wylacznie tak od paru ladnych lat - mamy bardzo dobrego lekarza, teraz tez i męza (odkad przezuciłam go na homeopatie choruje 2 razy zadziej). A własnie najlepiej od poczatku wybrac ta metode leczenia, bo przy przejściu z terapii konwencjonalnych jakis czas trwa odtruwanie organizmu i homeopatyki słabiej działają.

ja tez jestem anty na antybiotyki, wogóle na wszelkiego rodzaju lekarstwa i żyję sobie z astmą oskrzelową bez leków i jest ok ;D

zuzaczek nie podoba ci sie mój arbuzik ;)

dziewczyny trzymajcie kciuki, bo jutro o 8 mam się stawić w szpitalu. gdybym się potem nie zjawiła na forum ani na gg no to wiecie......:-) hmm z jednej strony chciałabym już a z drugiej się boję.....zobaczymy jutro co będzie...... ::)

maleństwo ja tez mam być jutro o 8 w szpitalu w końcu na jutro mam termin ale pewnie skończy sie tylko na KTG bo mała ma w dupie wychodzenie ze mnie

maleństwo a dlaczego mieliby Cię zostawić w szpitalu?
widzę po Twoim suwaczku, że jeszze Ci troszkę czasu zostało do terminu.
gaga Ty to już mogłabyś zostać i napisać do nas za 3 dni, że jesteś w domku z maleństwem. A tak w ogóle dziewczyny, jakie macie w planach imionka dla swoich dzidziolków?
Ja coś się gorzej czuję. Znów mam coś z żołądkiem. Bulgocze mi tam strasznie. Zrobiłam sobie gorącej, gorzkiej herbatki i zobaczymy, ale coś mnie na wymioty bierze. Przecież dziś już jadłam bardziej łagodne pokarmy.J a chcę spokojnie przespać noc, jejku, jejku....
:( :(

reklama
anda kilka dni temu byłam u lekarza i stwierdził, że mam rozwarcie no i cały czas mam bolesne skurcze....kazał mi się zgłosić do szpitala za kilka dni, bo jak stwierdził zaczęłam powoli rodzić i jeśli przez te kilka dni nic nie będzie to prawdopodobnie trzeba będzie pomóc....ale to się wszystko okaże jutro....

Do góry