reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

gaga no widzisz. Paskudana sprawa, prawda. człowiek taki skapcaniały robi sie po takiej wizycie. no ale potem to przechodzi. ja dzis takie dżemusie pyszniutkie porobiłam że hej a ona tylko mrozonke potrafi męzowi podac na obiad. ;D ;D

reklama
zuzaczku to moja najlepsza przyjaciółka i ona na pewno nic złego nie miała na myśli, zresztą jak to ona mówi podziwia mnie że juz mam rodzinkę i wogóle, ona się dopiero zaręczyłą, a ja jej zazdroszczę figury, wolności, niezależności - kiedyś to miałam
no nic ide sobię, nie smęcę

Właśnie ja się czuję często tak samo jak Gaga :( Już nigdy wakacje nie beda takie jak kiedyś, już niegdy wypad do knajpy nie bedzie taki sam, kocham dziewczynki i oddałabym za nie wszystko ale czasami brakuje mi tamtych czasów.

Idę się pakować.

A ja tam wcale nie tęsknię za tym co było przed Misiulką. I chcę drugie bejbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I trzecie!!!!!!!!!!! I może byc czwarte!!!!!!!!!!!!

hi, hi arabella to robcie, robcie ;D

a wy dziewczyny nie smecic mi tu, zawsze mozna dzieci zostawic z dziadkami i na tydzien sobie wyjechac

gaga i zuzaczek,czy wy baby powariowalyscie.Nie ma kto Wami potrzasnac?!Ja mam troje dzieci i polecialam bez nich w podroz poslubna.Pojechalam po mame do Legnicy i sprawa byla rozstrzygnieta.Nasze dzieci beda starsze i samodzielniejsze.Kiedys nas "opuszcza" i bedziemy z mezulkami same ;).No chyba ze bedziecie staruszkami majac 40-50 lat :D.Do knajpy i do dyskoteki nadal chodze i to bez meza.Gaga idz na impreze i baw sie dobrze!

reklama
no no ostatnio żużaczek a dziś gaga.
Ciekawe która nastepna bedzie kopciuszkiem?
Dziewczyny nie smućcie sie ,czyżbyscie nie wiedziały jak ta bajka konczy sie? ;)

Do góry