reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Żużaczku no ale mi przytekściłaś :-[ myślisz ,że wszystkie dni mam wesołe? Przez ostatnie 2 miesiące kiedy mój maz właściwie tylko leżał to nie było mi do śmiechu.
A najważniejsze w tym wszystkim jest to ,że masz męża z którym Ci się świetnie układa i możesz się powygłupiać i pogadać . Bo moim zdaniem liczy się tylko rodzina i ososba na której możesz polegać . Czasami dzieci są niewdzięczne , wylatują z gniazda i nic Ci nie zostaje. A ty masz Tomka.
Popieram Gagę z tym młotkiem, raz na jakiś czas każdą z nas dopada chandra. Trzeba Ci wyjść do ludzi i naładuj się dziewczyno pozytywnych energii

No mój wampir energetyczny obudził się . Po 2 godzinach , w sumie dzisiaj spała w dzień 5 godzin. ::)

reklama
Chociaż może przesadziłam z wampirem energetycznym bo Julka jest kochana że przesypia całe noce odkąd skończyła 5 miesiący. Tylko czemu liże ściany, liże podłogę , liże buty, wywala wszystko z szafek....

Żużaczku - co ty piszesz :o. Mi zawsze się wydawało, że jesteś super zorganizowaną mamą, pełną energii i pomysłów na życie. Robisz dużo ciekawych żeczy i masz przede wszystkim cudownych chłopaków, tych starszych i tych młodszych :laugh:. To co dajesz im teraz odbierzesz z nawiązką. A uroda - raz jest raz jej nie ma. Do SPA możesz pojechać teraz - zabrać chłopaków i niech się sobą zajmą a ty masaże z przystojnymi masażystami ;D

Mam znajomych - wszystko jest - ich miłość i pieniądze tylko nie ma dzieci i niewiadomo czy będą. Na początku też im zadrościłam tego, że dostali piękny duży dom, samochód, ale mogę się tylko domyślać jak bardzo brakuje im dzieci i baaaaardzo chciałabym żeby mogli je mieć.

Jeszcze do dzieci wracając. Czas na dzieci u nas był dokładnie wyliczony - pół roku po tym jak dostanę umowę na czas nieokreślony i perspektywy na większe mieszkanie. W naszych rodzinach są pary, które nie mogły mieć dzieci i trochę sie baliśmy czy się uda a i tak przeciągneliśmy. Ludzie się późno decydują i wtedy robi się naprawdę mało czasu na jakieś ewentualne leczenie.

macie rację.
Lubie to co robie. lubie dom, pyrkoczace dżemy, gorace komfitury, pachnace ciasta.
taka sie zdolowana poczułam bo ona dała mi do zrozumienia, że jestem czy,s gorszym. Że mi sie nie powiodło.

Ale zezarła prawie całe ciasto które upiekłam - ona piec nie potrafi. O! >:D >:D

Zużaczku - jak ktoś mógł ci dać do zrozmienia że jesteś gorsza :mad: - w czym - braku dzieci. Tu chyba nie trzeba się wiele starać.

ło matko zuzaczku ostatnio chyba za mocno młotkiem zapodałaś. Cos chyba źle rozumiesz, a ja cię podziwiam bo super sobie czas rozkładasz, ja tak nie umiem, wogóle zazdroszczę ci domku własnego, tego spokoju i ehhhhhhhhh
dobra zaraz sobie sama młotka zapodam chyba

reklama
Do góry