reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
gaga pisze:
ło matko zuzaczku ostatnio chyba za mocno młotkiem zapodałaś. Cos chyba źle rozumiesz, a ja cię podziwiam bo super sobie czas rozkładasz, ja tak nie umiem, wogóle zazdroszczę ci domku własnego, tego spokoju i ehhhhhhhhh
dobra zaraz sobie sama młotka zapodam chyba

No dokładnie. U mnie szytem zorganizowania jest zrobienie obiadu i posprzątanie domu, żadne ciasta nie wchodzą w rachubę. Liczę, że jak skończę jazdy to w końcu wykorzystam obecność Kasi bo teraz min 4 godziny nie ma mnie w domu. Do tego wyszykować się do wyjścia i po powrocie, zawsze jest coś do szukania w necie w związku z domem i koniec czasu. Do tego i tak usypiam Marysię bo jak jestem w domu Kasia tego nie zrobi i czas leci.

Dobra idę dać dziecku jeść bo obgryza przewijak  ;D

A co to za bicie młotkiem??
To i mnie trzeba czasem porządnie pier...nąć, macie jeden na zbyciu???
Ale mam nerwa i jestem zła. Wrrrrrrr....
Zaraz chyba musze iść do sklepu na zakupy, ale mi się nie chce....dobrze, ze sklep otwarty do 21 może się wyrobię...

słowiczkuz azdroszczę Majka jeszcze nie wykąpana, a zaśnie pewno koło 21, mąż chowa kable do rynienek a Majka wylała mi całą patelnię oleju (zimnego) na tyle co wypucowaną kuchnię faaaaaaaaaaaaaak

Kolezanka odniosła mi lakier, pomaluje sobie paznokietki na lawendowo.....

Moi chłopcy spia (najstarszy i najmłodszy), sredni Hypera będzie ogladał.
Dalka posikuje ze szczescia jak sie ja głaszcze....rany... Co za lejba.

hehe zuzaczku to zasuwasz na mopie ;D ale to chyba każdy szczeniak tak ma ;)
idę zjeść moją trawę :) powiem wam że doszłam do perfekcji z sałatkami :) a jakie dobre są z kabanosem :)

reklama
WITAM WSZYSTKICH:):):) SKŁADAM ZALEGŁE I TERAŹNIEJSZE ŻYCZONKA :):):)

Ja taka zapracowana ze nawet nie mam czasu was odwiedzic :( Bardzo teskno bylo mi za wami :(
Co tam u Was słychac??
No u nas same newsy :):) Zuzia zaczela stawiac pierwsze kroczki 9 czerwca a teraz biega nie można jej upilnowac :):) Codziennie pokazuje nowe rzeczy których się uczy i ciągle chodzi i gada tylko TATA TATA :):) a MAMA gdy jest głodna :):)

No mam nadzieje ze teraz to już się bedziemy częściej widywać :):)

POZDRAWIAM BUZIAKI :):):)

Do góry