reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Cześć Kobietki.

Ja się dzisiaj melduję po kilku ciężkich dniach. Jak dalej tak będzie to nie wiem........ Brak mi słów :( :(

Mailen, powodzenia!!!!!!! Daj znać wieczorem jak było.

Gaga, miłego malowania.

reklama
Atol co do wózków, bo ja mam rozeznanie w tych podwójnych, to świetny jest ten co Gaga ci pokazała, czyli emmaljunga. On ma gondolki dla noworodków i pewnie można sobie dobrać jedną, a dla Hani masz spacerówkę. Cena jest trochę duża ( bynajmniej jak dla mnie), ale jak byłyby takie kolory jak ja chciałam to pewnie byśmy go kupili. Mąz go oglądał i mówił, że to jest naprawdę extra wózek i wart swojej ceny.
http://www.allegro.pl/item117617984_nowa_emmaljunga_twin_cerox_blizniak_gratisy.html
Fajny jest też ten co Mania z lipcówek sobie kupiła:
http://www.target.com/gp/detail.htm...7?_encoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B0007W05OW
Tylko on jest dostępny tylko w stanach, ale cena przystępna i wiem,że pisała że super wózio się sprawuje. Tylne siedzenie ma rozkładane do pozycji leżącej, przednie nie. Tylko nie wiem jak jest z gondolką w nim czy da się wstawić.

jestem jestem
zerwałam tapetę z połowy przedpokoju, teraz mąż się męczy, jak damy radę to położymy dziś tynk jakiś tam (taki co można nim mazie robić na ścianach ;D ) a jutro osk akrylowy i gotowe, jeszcze tylko okleina na szafy :) i jakaś lampa

witam wszystkich....i zaraz zmykam... roboty po szyje i wyrobic sie nie moge...ide zdiąć pranie bo wyschło..potem prasowanie... ach załatwiłam sobie od znajomego fotoshop-a ...zobaczymy jak sobie poradze z tym programem

reklama
Do góry