reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
A u nas zero deszczu - duchota na maxa, chociaż nie było bardzo gorąco a zapowiadali najwieksze upały tego lata.

Rano sprzątałam w domu teraz działka. Bleeee nie chce mi się a walizki leżą dookoła mnie i krzyczą "rozpakuj mnie" ;D :p

Jutro może skoczymy do kina  8) a Marysia zostanie z dziadkami  ;D i chciałam sobie jakieś sandały zakupić no i znalazłam japonki i wczoraj był rozmiar a dzisiaj już nie. Ale podobają sie Darkowi i mimo że sa bardziej sportowe i do kiecy może średnio pasują to jak znajdziemy rozmiar w innym sklepie to kupimy :laugh:

Nareszcie pada!!!
Byliśmy na Malcie i zdążyliśmy w ostatniej chwili, Julka tylko mleczko i padła spać.A na Malcie impreza, skoki z podestu z rowerami do wody ::). I teraz gra Novika,troszkę ją słyszę.
Żużaczku to teraz masz 3 dzieci :D

Miałam coś napisać i zapomniałam  :p

Darek właśnie walczy z dzieciem tj ubiera je  ::)

A macie jakieś plany na sierpniowy weekend?. My chcemy pojechać do Sopotu, może tym razem się uda.

Chce sprzedać nasz aparat i nie wiem czy wiecie gdzie taki sprzęt można sprzedać bo na allegro mało jest aparatów używanych? ???

my bylismy w zeszlym tygodniu na "Piratow z Karaibow", super, lubie j. Deppa

gaga, jesli chodzi o Meridie, bardzo dobry srodek, tylko na recepte i drogi, dziala tak ze w mozgu hamuje ci jakis osrodek glodu czy cos i po prostu nie chce ci sie jesc. Moja kolezanka po ciazy doszla do poprzedniej wagi w dwa miesiace, a moj maz tez odchudzil sie chyba z 10-12 kg przez 3 miesiace. Generalnie problem jest z utrzymaniem tej wagi pod odstawieniu leku, trzeba bardzo uwazac co sie je i ile. Ale moja kolezanka trzyma wage, moj maz niesety nie :mad:

ja sie nigdzie nie wybieram na dlugi weekend ale moi rodzice znow zabieraja Hanie na dwa tygodnie do Gdyni, potem my dojedziemy we wrzesniu na kolejne dwa tygodnie

A ja chcę sprzedać nosidełko. Nie wiecie, czy ktoś chce?

Na długi weekend raczej się nigdzie nie wybieram, ale u nas to plany zmieniaja sie co chwlkę. Dziś tu a jutro tam.

Nawet nie wiem czy na 100% zostaniemy w Poznaniu, bo coś kombinujemy...

reklama
ja ide juz spac, wykanczaja mnie te upaly, niby dzis chlodniej, ale ja jakos tego nie czuje, pa
arabella trzymaj sie, zacznij spraszac swoja rodzine i znajomych, codziennie kogos innego

Do góry