reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
dziewczyny, nie dam rady wszystkiego przeczytac. mam goraca prosbę, żebym nie czuła sie wyalienowana, może ktos mi w punktach napisac co się u was działo przez ten tydzień??

Jezdem ;D
Tata przywiózł na dzialkę kompa i neta. ;D

Żużaczku super, że psina już na stałe z wami. Teraz ciężki, a raczej mokry ;), czas przed wami.
Ostatnie temat na tapecie to:
upały ::)
nasza waga :p
niejadkowanie dzieci
różne imprezy i plany na roczek :laugh:
kiedy stuknie/stukneła 30-stka i czy seks jest lepszy 8)

to sie wdrazam wg schematu
1. upaly w normie, wczoraj to nawet wieczorem polar nałozylam, a moja mama powiedziala, że mnie pogieło ::)
2. moja waga spada. powoli aczkolwiek mam nadzieje nieuchronnie
3. niejadkiem jest starszy. Witek je wszystko, nawet kosć dalki (tylko niestety ma alergie na mleko)
4. imprezek niet, dwie soboty pod rząd mam urodziny bogucy i Witka. planów niet.
5. 30stka stukneła daaawno
6. sex lepszy od czego?????????????? ::) ;D

A ja korzystam z chwili,kiedy nie ma młodych.Na szczęście nie było dużo do czytania to zdążę :)
Dominik zaczyna się popisywać,czyli celowo robić głupoty,przewracać się uciekać ze śmiechem i wogóle wie,że robi bardzo nieładnie i na złość :mad: Niestety efektem dzisiejszej takiej zabawy było przykre zderzenie z kaloryferem.Patrząc na to to gwiazdki musiał mieć przed oczami... :( Mam nadzieję,że teraz zaśnie...A jutro śliwa na pół czoła...Eeech...
Ja staram się być jak najwięcej na dworze,bo i co mam w domu robić?Na szczęście nie robią hałasu,więc w miarę spokojnie.I ponegocjować co do kompa też można,ale Domi nie daję chwili wytchnienia.
Tak,fajnie,że popadało_Od razu superowe powietrze.

Witam.
Wczoraj wieczorem jak odpisywałam Marcie na post dotyczacy prezentu dla Gaby wywaliło mnie z netu. Nasz operator sobie przerwę zrobił do dzisiaj do południa. Ale byłam wściekła...
A fdziś od rana tak źle się czułam, że praktycznie cały dzień przespałam...Boli gardełko i wszystko co z nim związane i dziwnie brzuch...Gorączkę miałam, ale już jest lepiej.
Mąż stwierdził, ze ze mną było źle, bo nawet jak już sygnał w kompie był to do Was nie zajrzałam. Ale dziś mi dużo pomógł, nawet obiadek zmontował...

marta15 pisze:
Słowiczku, a czym Gaba lubi się bawić?? To coś poszukamy.

Ja kiedyś znalazłam taką fajną tablicę jak ta i strasznie mi się podobała i mam zamiar ją kupic Piotrkowej chrześnicy na urodziny.
http://www.allegro.pl/item117556642_rewelacyjna_tablica_magnetyczna_super_hit_nowa.html

Marta, z tym w co lubi się Gaba bawić jest teraz ciężko, bo ona się uwsteczniła. Zabawki Łukaszka są na topie... :laugh: :laugh:
Kiedyś lubiała rysować i właśnie zastanawialiśmy się nad jakąś tablicą suchościeralną na mazaki...Czas już najwyższy ją naprostować.... :laugh:

reklama
ufff rodzinka się rozeszła, burze była i już troszkę lepiej sie oddycha :)
zuzaczku witamy w domku :)
oj mi się nic nie chce

Do góry