reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hej!
U mnie za godzinę będzie Wielki Wizytator. Już mam nerwa..... Znając życie, zamiast zająć się wnukami to będzie siedział przy kompie ( mimo, że w domu ma). Co by tu zrobić... chyba komp jakoś zepsuję....
Jakoś jego wizyty nastrajają mnie bojowo, ciągle jakieś riposty, głupie gadki, głupie poczucie humoru....eh, byle przezyć do jutra.
I pewnie nie będę miała czasu aby do Was zajrzeć..................
Ogarnęłam już mieszkanko,do obiadku podszykowane, Łuki jeszcze śpi, Gabiszon klocki układa...
Jak gorąco........................

reklama
hej dziewczynki
melduje się z kawka ;)
gaga ja też podziwiam jak Ty to robisz??? ja jeszcze nie ubrana nawet ::) zreszta rano to Olek wstaje ok.8 zje, triche poszaleje i jak wszystko sie uklada zgodnie z planem to o 10 znowu spi....
a ja mam doła i nawet nie chce mi sie tego wyjazdu a powinnam powoli nas pakowac bo jak dobrze pojdzieto jutro rano lecimy.....pranie, prasowanie, pakowanie....wyjazd na weekend ale pakowania jak na tydzien ::) :mad:

MELDUJE SIĘ .... I ZARAZ ZMYKAM... MUSZĘ MOJEMU MĘZOWI TORT ROBIĆ... WCZORAJ ZROBIŁĄM JEDEN DLA PRACOWNIKÓW ...A DZISIAJ KOLEJNY NA WIECZÓR... I STUKNEŁA MU 30 ....HAHAHA...WCZORAJ DOŁA ZŁAPAŁ Z TEGO TYTUŁU... OLO SPI A JA MAM CHWILE ŻEBY ODSAPNĄĆ...

żaneta,ja zauważyłam,że mój po tej 30-tce to odżył nawet trochę i wymłodniał...Pewnie dlatego,że mnie poznał ;D hehe.
Aj,już się wkurzam jak sobie pomyślę,że jutro zjedzie się chałastra i na kompa to będę sobie mogła popatrzeć jedynie :( Mały dzisiaj załtwił jakąś pamiątkę rodzinną,paterę teściowej i nagadała się,że go nie pilnujemy itd.,itp...Jak to taka pamiątka,to mogła ją łaskawie odstawić dwie półki wyżej,jak wie,że wszędobylskie dziecko po pokoju buszuje :mad: A to chwila nieuwagi i traaaach...
Wygrałam wczoraj w totka 70 zł.Dzisiaj poszaleję...niewiele,ale na jakiś drobiazg w sam raz :)

ponoć seks po 30 jest lepszy... ;D ;D ;D

e-mama to wszystkiego najlepszego!!!! Ja też niedługo będę ryczącą trzydziechą... i już z górki... :laugh: :laugh:

A ja dużo się nie pomyliłam. Teść przesiadywał przy kompie, teraz chrapie i mam chwilkę wolnego...

Dał Łukaszkowi na przyszłe urodzinki stówkę. Będę miała na ten grający stoliczek, co pokazywałam wam, tylko troszkę dołoże i będzie mieć prezencik.
Wykpił się pieniążkami... ;D ;D ;D

Rany, jak gorąco i chyba łącza są przegrzane bo net mi dzisiaj nie styka....

słowiczek pisze:
ponoć seks po 30 jest lepszy... ;D ;D ;D

e-mama to wszystkiego najlepszego!!!! Ja też niedługo będę ryczącą trzydziechą... i już z górki... :laugh: :laugh:

hheh, dzięki słowiczku :-* i piąteczka ;) ;) ;) a z tym seksem, hymmm zobaczymy :p :p :p

reklama
Witam.
A ja bym o mały włos kompa nie odpaliła, bo mi listwa padła. No ale przepięłam kabelki i jestem, ufff...
Słowiczku lepiej może że teść sypnął kasą ;) lepiej niżby miał jakieś badziewie kupić. Ciekawe, co moi teście wymyślą (aż się boję myśleć). Niech już lepiej kasę dadzą ;D ;D
evelinka Ty to masz szczęście. 70 zł wygrane, hoho... ;D :D 8)

Do góry