reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

ja juz co prawda mowilam dobranoc ale jeszcze jestem ;)
anda ja jajeczniczkę też na parze robiłam na masełku ale Olkowi nie bardzo podchodziła ::)
a co do doła to ja go też mam przez pracę a raczej jej brak....bo juz nie wiem co myslec, codziennie nowe wieści, ale na razie nie bede nic mowila dopoki sie nie wyjasni, w kazdym badz razie trzymajcie kciuki żeby wyszło na moim, bo Wasze kciuki zawsze były skuteczne, mam nadzieje ze i tym razem ;)

reklama
aaaaa ciemu już uciekacie?
Nakarmiłam młodego przez sen i dalej kima...

Anda, ja mam dwa w jednym i dzieci i pracę w domu. ( od 15-go wróciłam do pracy) Czasem zastanawiam się co rzucić, ale nie umię wybrać!!!
Mailen, trzymam...

A ja włąśnie mam jeden z przechlapanych wieczorów. Pracuję. Może jeszcze z godzinkę.
Ale i tak ciągle do Was zaglądam...

moja Hania obudzla sie o 4 ::) ::) ::) :mad: i dopiero teraz zasnela, nie wiem co jest, znow mam zwalac na zeby?????????????? Masakra, musialam sie z wami podzielic ta wiescia.

Witam i znikam.

Wróciliśmy o 2 w nocy :( Jestem zmęczona, niewyspana. I idę spać, bo uśpiłam Maluchy. Randki nie było bo za późno dojechaliśmy do warszawy. One już wylądowały więc musieliśmy ich odebrać i zaraz z powrotem do domu, bo wszyscy zmęczeni drogą.

Będę później.

No nie dziewczyny gdzie jesteście  ??? O tej porze powinny być ze dwie strony do przodu :laugh:

Trochę się wyrzaliłam i mi troszkę lepiej. Chce mi się spać!!!!!!! do tego upał jak cholera i Marysi te zęby wychodzą przez co jest bardziej niegrzeczna i niespokojna. :p

atol, słowiczku współczuję, mi Majka żarłoczna się zrobiła o 4.30 ale dostała flachę, a że nie zasnęła do siup do nas i spałą do chyba 7.30 :)
martuś szkoda że się nie udało, no ale chociaż samochodowa randka :) w jedną stronę

ja juz po spacerkach dwóch- jeden Majka+Molly + jeździk :) a drugi Majka +wózo + zajeeeeeeeebiste zakupy

coś mi zalatuje od córuni ::) jakie kupiszcze chyba

reklama
agata musze iść z psem, a że dziś rano moja mama nie mogła przypilnować małej to musiałam ją zabrać :) no i mężuś robi jutro w pracy imieninki więc musiałąm kupic wszystko do ciast bo dzis piekę :) ale zazwyczaj to idę koło 8.30 z mała i z psem na jeden dłuższy spacer, tak do 10 (teraz sunia ma cieszkę więc musiałąm ją na krótko zabrać)

ale znowu upał

Do góry