reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

witam z wieczora
ja tam bym arabella nie wracala, a mamie powiedz ze jakies glupoty opowiada, moja jak sie za bardzo zaczyna madrzyc to od razu ja uspokoje ;D, ale generalnie bardzo sie nie wtaca, a jak cos to mowie jej ze teraz inaczej sie dzieci chowa :)

gaga ja tez mysle ze ta kupa to przez antybiotyk niby tylko smarujesz ale zawsze sie dzieice nalyka

ja tez planuje Hanutkowi zrobic jajecznice ale czekam bo caly czas jakas wysypka juz mniejsza ale jeszcze troche ,a nigdy nie dawalam jej bialka wiec nie wiem jak zareaguje

moja Hania jak zlapie telefon to go nie gryzie tylko pierdut o ziemie ::), wiec juz uwazam i staram sie jej nie dawac

evelinka krzeselko to super sprawa, przynajmniej dla mnie, ja na poczatku nie chcialam szkoda mi bylo kasy i karmilam Hanie w lezaczku zgieta w chinskie es :) i w koncu rodzice mi kupili i jestem super zadowolona, teraz bez krzeselka ani rusz, nawet nad morze je zabralismy ;D

reklama
Arabella,wracaj.Nie warto się przejmować innymi,bo najważniejsza jest Wasza rodzina i Wasz związek,a inni to mały pikuś.Spróbuj się nie przejmować.
Ja właśnie znalazłam na pogaduchach ten wątek o podobieństwie i bawię się jak dziecko ;D

słowiczek pisze:
Gaga a widziałaś, że jam się przyczyniła do zamkniecia jednego wątku?
Bo już naprawdę była przesada...
A naprawdę tam nudaaaaaaaaaaaaaaa

no i bardzo dobrze :) też miałam tak pisać ale mnie wyprzedziłaś ;D
to już chyba nie będą te pogaduchy :(

arabella wracaj do męża i jak baby mówią, odłączcie się od świata :)

no to ja chyba też mówię dobranoc

gaga pisze:
słowiczek pisze:
gaga pisze:
słowiczki widziałaś jak na pogaduszkach cicho ???

widziała, widziała....Nikt nie chce dyskutować!!

Może jakąś małą rozrubę zrobimy...??????
Co Ty na to?????? ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

hehe coś by się działo, może wątek kłóćmy się dla sportu ;D

coś jeszcze wymyślę, ale nie dziś, banie mam czymś innym nabitą........................

reklama
Kobiteczki - mega pisareczki  a jak robicie jajeczniczkę? tak zwyczajnie, na masełku i patelni ? Pamiętam, że Arturowi pierwszą robiłam na parze.

Ja po robocie padnięta, i jeszcze mieliśmy imieninki koleżanki - Ani,na które musiałam wziąć Oliweczkę, bo i moja mama chce mieć wolne od dzieciny po południu. Oczywiście  córuś była dla wszystkich oczkiem w głowie, usmiechnięta , ale i zawstydzona. Pierwszy raz chowała mi się dosłownie w cyce. ;D
A potem poszłam do teściówki, bo też Anna, no i spacerek z Asią i jej Natalusią i wróciłyśmy do domciu. Od rana znów orka w robocie- DOSŁOWNIE>

Jak tak czytam Wasze poranne posty, to normalnie Wam zazdroszczę. Ja też chcę siedzieć z dzieciną w domciu. Mam doła odnośnie pracy.  :(Coraz częściej myślę o wychowawczym. A w ogóle to już bardzo tęsknie za mężusiem i synkiem. :( Ja pierdzielę, ale mi smutno. Mega dół. :(

Do góry