reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Właśnie podbijam wagę małej przy cycku. Dzisiaj idziemy po południu do przychodni, zobaczymy, ile Ania przybrała. Przy takim jedzeniu to pewno nie za dużo. Co będę gdybać, okaże się.
Już 3 dni łapię mocz i złapać nie mogę. Przez ten upał mała mało sika. Niby przy cycku pół nocy. ale chyba więcej go mymła niż pije. Kupuję woreczek, postanowiłam. Przykleję i niech lata, może w końcu zachce jej się...

ZNóW MI DZECIę WYSłAłO....
PRZED CHWILą SPRAWDZAł PO CO KIBELEK W DOMU..... MIąCHAł SOBIE TAM RąSIą.....OCZY WOKOłO GłOWY TRZEBA MIEć.......
CO GO 30-STEK....JA ZA ROK.....I MóJ CHłOP TEż..... ::) ::) ::) ;D

Anecik no nieźle z tym kibelkiem ;D ;D ;D. Mnie na razie Ania nie dostanie do klamki do WC a poza tym nie podniesie klapy, bo trochę ciężka.
My na szczepienie we wrześniu jak pani dr wróci z urlopu. Tomuś ładna waga. Ania waży 7800 i lekarka stwierdziła, że to już taki typ.
Oczywiście był lament, bo co mnie jakaś obca baba tyka i do buzi chce zajrzeć :p :p. Poza tym Ania pokazała jak ładnie chodzi za jedną rękę kierując się w tył zwrot do drzwi. Szkoda, że nie zaczęła walić i krzyczeć: wypuśćcie mnie!!!

Jo-anna-on ,no prawdziwe szczęście miałam,pół roku nie grałam i wysłałam na pałe i 7 z 10 :)
Wróciliśmy już ze spacerku i mały rozgląda się tylko po domu co zbroić. Własnie przyszedł z nadzieją w oczach,że pozwolę mu trochę popstrykać.Chodzi już przy meblach a niekiedy się zapomni i jak co ś ma w rączce to rusza do przodu,moze więc na roczek pójdzie sam :)

reklama
łooooooooo matko jedno ciacho upieczone, babeczki się pieką, a szarlotka włoska czeka na zrobieni uffffffffff i nawet tego nie zjem bo to wszystko dla Krzyska do pracy buuuuuuuuuuu a ja już się roztapiam w tej kuchni

Do góry