reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

mój znajomy kupił mi zarąbiste koło do pływania dla Olka w Kaufland-zie --- super rewelacja wczoraj byłam z Olem nad jeziorem super sprawa...małemu tylko pytkami machał w wodzie a przytym zadowolony jakby był salomonem

reklama
żaneta28 pisze:
Mailen pisze:
Marta zdjecia Olusia na rowerku jeszcze nie ma, ale zaraz mogę zrobic fotke samego rowerka ;)
prosze o to zdięcie rowerka....hahah..też jestem ciekawa...
a co do jedzenia - mysle że olek jest w jednym wielkim zarciu....ale waga cały czas jest 11 kg wiec się nie niepokoje gozej by było jakby tył....i tak ma za grubą dupke żeby sie podnieść i siadać - wiec muszzę uważać żeby za dużo nie przybierał...a jak pamietacie on od luetgo waży 11 kg...hahaahah... mój mały pulpet

żaneta ale to chyba też nie jest za dobrze jeśli przez prawie 5 miesięcy dziecko nie przybrało na wadze, może zapytaj lekarza ??? wogóle waga mu nie ruszyła do przodu ???

jest ok...lekarze sie niepokoili kiedy półroczne niemowe ważyło 10,400 kg...przez pól roku przybrał 600 gram i jest dobrze teraz jest w normie .... pedyjatra mówił że nie ma się czym przejmować tylko sie cieszyc....hahaah... i to na samym cycu tak tył... miałąm mleko jak kleik ryzowy

oto nasz rowerek:
p1020062ja1.jpg

A co do paznokietków, to masz 100% rację, że ludzi patrzą na ręce. Ja przez 6 lat pracowałam z ludźmi, teraz mam przerwę. I cały czas własnie przy biurku, podpisywanie dokumentów i takich tam. I pamiętam chwilę kiedy chowałam ręce, żeby ktoś nie zobaczył moich brzydkich paznokci. A ja sama też zwracam na to uwagę. I jak miałam tipsy to czułam się dużo lepiej.

hej
Goga byłaś już z Markiem na szczepieniu?
Marta Tomuś ma rowerek na gumowych kołach...
Co do jedzenia to wieczorem dajemy bułeczkę z jajeczkiem albo z serkiem albo deser mleczny....
Nasz Tomek też waży ledwie 9 kg....

reklama
Dzięki Anecik.

A własnie tak dzięki Anecik przypomniałam sobie co miałam Was się jeszcze zapytać. Czy jest wśród naszych Maluchów jakiś który nei jadł jeszcze jajek?? Oprócz tych uczulonych oczywiście. Moje dzieci nie znoszą jajek. Jak dawałam im w zupce to pluły na odległość zupką. Zrobiła im na miękko pluły. A Gaga chyba pisałam ostatnio że dawała Majci jajecznicę?? O ile dobrze pamiętam. Jak ją robiłaś?? Jakoś specjalnie??

Do góry