reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
A ja właśnie z Anią z dworu spod drzewa wróciłam. Powoli kima przy cycu zasypiaczu. Mężuś, z drugiego Krzyś zresztą, wróci z pracy godzinę później, niestety. To ja sobie pobuszuję....

gaga pisze:
właśnie wróciłam z psem i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadam, jeszcze kilka takich dni i spadam na biegun

No to gaga będzie nadawać z biegna bo upały na pewno utrzymają się do końca tygodnia ;D ::) :p

Ja też zjadłabym chińczyka ale u nas na tym wygwizdowie nie dostarczają :mad: a teraz mam smaka.
Zjadłam serek wiejski, jem maliny a na kolację będzie kukurydza - jestem gruba buuuuuu więc muszę cholerka przystopować.

agata często tak robią na allegro, jedna aukcja się kończy i równolegle zaczyna druga z inną ceną :) zobacz że jedna ma do końca 1 dzień a druga 7 dni

ide pędzlować małej pleśniawy, już słysze ten ryk ;D

agata806 pisze:
gaga pisze:
właśnie wróciłam z psem i paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadam, jeszcze kilka takich dni i spadam na biegun

No to gaga będzie nadawać z biegna bo upały na pewno utrzymają się do końca tygodnia ;D ::) :p

oj bym się schłodziła, a w zimie będe narzekać że zimno ;D

ja chyba tez takie cudo bym kupila ale w przyszlym miesiacu, bo teraz juz kaski brak. Kupilismy Hani wreszcie nowy fotelik taki jak ma mailen ale nie z serii zwierzecej tylko capuccino kolor

urlopu teraz niesety wziac nie moge bo jest sezon urlopowy i ja juz swoj wykorzystalam i teraz moja kolej pracowani ::)

u mni totalny mega sajgon Hania nie chce spac w dzien w lozeczku tylko musze z nia wychodzic na spacer, na spacerze tez nie zawsze zasnie przez ten cholerny upal i potem jest jeden wielki ryk ze zmeczenia ::)

reklama
evelinka ta herbatka to chyba Vitax czy jakos tak takie duze opakowanie 2 etapy w I pierwszy etap sie pije 5 dni a II 10 dni....jakos tak razem 30 saszetek bo codziennie 2 saszetki przez 15 dni u nas kosztuje okolo 8 zł, ten II etap jest z L-karnityna itp wiec cwiczyc tez by sie przydało

Do góry