reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Evelinka, to przepędzisz ich a nie sądzę że do nocy będą siedzieć. Ty jako ciocia wyznacz im godziny "urzędowania" i wara...

Ja już przyszykowana i czekamy na mężowego...

A co tu tak pustkami wieje??? Myślałam, że nadgonicie produkcję??? Hę!

reklama
;D nooooooooo

my po lekazry będziemy sie pędzelkować

duchota straszna mam gdzies dzis spacery
na obiadek zadzwonie po chinczyka :) mezus sie ucieszy a imieninkowo deserek bedzie ;D

Wiesz co e-mama, przez ten upał i zmeczenie chyba z 10 s patrzyłam się w minitor, co Ty napisałaś i nic do mnie nie docierało...
Dobre co?  ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

Kolejne dwie też będą wyjące!!!! :p

słowiczek pisze:
Wiesz co e-mama, przez ten upał i zmeczenie chyba z 10 s patrzyłam się w minitor, co Ty napisałaś i nic do mnie nie docierało...
Dobre co?  ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

Kolejne dwie też będą wyjące!!!! :p

hihihihihihiiiiiiiiiiiii

a u nas całkiem calkiem, do wytrzymania, wczoraj zlało 3M i dziś jest dobrze :laugh: najgorzej było wieczorem jak parowalo po deszczu :)
(żużaczek się postarała hihihihihi)

Słowiczku,taa oni po nocach będą właśnie siedzieć,bo to dojrzewające akurat chłystki.Nałapią nam znowu wirów i będzie jak co roku-reset,format,naprawa...A poza tym nie będę się narażać,żeby mi później nikt nie powiedział,że cały rok siedzę,a im wakacje psuję.Ale będę robić co w mojej mocy :)
e-mama ,a możesz mi przypomnieć,co to jest deszcz,bo już nie pamiętam.... ::) :)

reklama
Do góry