reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

a co do seksiku to muszę dzisiejszą noc wytrzymać, bo męża wysłałam do "mamusi" w odwiedziny i dzisiejszą noc spędzę samotnie :-) a tak szczerze to przez tą ciąże to coś ze mną nie tak bo nawet mi się seksić nie chce.....tragedia....biedny ten mój mąż :-)

reklama
maleństwo jak małemu ciasno to niech wyłazi ;D myślałąm że to taki lekarz co lubi se wywoływać bez przyczyny porody, bo o wielu konowałąch tu na forum czytałam, ale jak ci powie lekarz bo badaniach że już czas to niech wywołuje maluszka
a jeśli chodzi o seksik to ja miałąm ochotę że hoho ale miałąm zagrożenie porodem przedwczesnym i nie mogliśmy, za to teraz ::) tylko cos to mojego porodu nie przyspiesza, uparty ten mój maluszek, a mozę mój brzuszek taki wygodny :D

ŻuŻaczek: mnie też coś bierze, do wymiotów dołączyła się biegunka i ogólnie jestem nerwowa, a do tego brzuch się stawia i dzidziuś leniwy..Zobaczymy...Nie zostawiaj mnie...:)Całuski dla wszystkich..

hej kobitki
żużaczku mi też odszedł płyn i poszłam do szpiala o 21 miałam razwarcie na 3 cm a po godzinie już 5 cm ale ten płyn to nie wody płodowe ale lepiej uciekaj do szpitala
a moja dzidzia dała mi popalić w nocy a teraz odsypia jak wywołamklisze to się pochwale moim skarbem pozdrawiam

reklama
domi byłam u lekarza ale wody sa w normie. Jakby sie mocniej mokro zrobiło, to mam sie zgłosic. Skurcze troche ustapiły z przodu ale trzymaja sie przy kregosłupie. Maly na szczęście sie uspokoił bo szalał jak dzik - pewnie badanie mu sie nie podobało. Dobrze pamietam pierwszy skurcz z poprzedniej ciazy - jakbym niebo polizała. Teraz wszystko jak na razie przebiega łagodniej, zobaczymy wieczorem, bo dotychczas najmocniej bolalo wieczorami.

Do góry