reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Mailen pisze:
a ja tak się ciesze bo teściowa zadzwoniła że kupiła juz ta spaceróweczkę, tylko sie bała żebym nie krzyczała bo chciałam niebiesko-granatową a jest czarno-pomarańczowa bo nie było innych, ale tez jest spoko wiec luzik, na wyjazd jak znalazł, chociaz naszą kolumbrynę i tak musimy wziąc do spania
to Ty nieźle szkolisz tą swoją teściową ;) :laugh: ;D ;D ;D boi się, żebyś nie krzyczała ;D ;D ;D 8)
fajny kolorek, sprawdzałam

reklama
hehehe a jak ;) niech wie kto rządzi ::)
mi też się podoba spoko jest, chciala zamowic w niebieskim ale w hurtowniach też podobno nie ma

jo-anna-on pisze:
Mailen pisze:
a ja tak się ciesze bo teściowa zadzwoniła że kupiła juz ta spaceróweczkę, tylko sie bała żebym nie krzyczała bo chciałam niebiesko-granatową a jest czarno-pomarańczowa bo nie było innych, ale tez jest spoko wiec luzik, na wyjazd jak znalazł, chociaz naszą kolumbrynę i tak musimy wziąc do spania
to Ty nieźle szkolisz tą swoją teściową ;) :laugh: ;D ;D ;D boi się, żebyś nie krzyczała ;D ;D ;D 8)
fajny kolorek, sprawdzałam

moja tez jak coś trzeba załatwić to dzwoni do mnie nie do synalka, żeby czasem nie było załatwione źle i żebym sie na nia nie złościła ;D I TAK MA BYC

Boshe jakie te dziewczyny kandydatki na nianie beznadziejne. I naspisze na ogólnym to może któraś przeczyta >:D
No więc chciałabym , żeby dziewczyna jak przyjdzie myła ręce - ja to robię to tym bardziej obca osoba zanim dotknie się dziecka też powinna
Po go gadać, że ma 10 minut bo ma następne spotkanie - przyjechać kiedy indziej
Ja dziecku piłka wpadła głęboko pod łóżko to sięgnąć po nią
Nie gadać, że chciałoby się normalnie pracować a że nie można znaleść pracy to niech będzie opieka nad dzieckiem
Do dziecka można wymawiać wyrazy a nawet zdania nie jakieś tiitiitiitii
Opowiedzieć coś o dziecku, którym opiekowało się wcześniej
Jak dziecko samo ręki nie poda to jej nie chwytać
Nie opowiadać matce jaka to opieka nad dzieckiem jest ciężka i jaka to odpowiedzialność
No to tyle  :mad:

MalaYoo to niezbyt Wam sie wakacje udaly... Duzo zdrowka
A nam wypad nad basen tez nie za bardzo...Zdazylismy sie wykapac i nadeszla taka burza ze biegiem uciekalismy do samochodu a pozniej szukalismy drzewa bo sypal grad jak orzechy laskowe.No ale temp spadla mocno i jeszcze pada...A Julka 3 raz spi przez te pogode.

reklama
Mailen, witaj w klubie moje też śpią:( I też nie wiem kiedy pojda spac.

Ja wróciłam, załatwiłam co trzeba. I omal się nei ugotowałam wracając z powrotem w busie.

Do góry