reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Ja jakos w takie rzeczy nie wierzę. W tym kraju jest tak, że jak nie zapłacisz to nic nie będziesz miała.
Ale życzę jak najlepiej...
Ale życzę jak najlepiej...
dla mnie tez to watpliwe...
a jak czytam o perypetiach Arabelli i o wloskiej mafii to mi sie przypomnialo jak moj maz opowiadal gdy mial 17 lat i mieszkal jeszcze w Szwecji to umowil sie do kina z jedna Wloszka i jak wyszli po filmie, to pod kinem na nia czekala cala meska familia - 7 samochodow ;D Wiecej sie z nia nie umowil...
a jak czytam o perypetiach Arabelli i o wloskiej mafii to mi sie przypomnialo jak moj maz opowiadal gdy mial 17 lat i mieszkal jeszcze w Szwecji to umowil sie do kina z jedna Wloszka i jak wyszli po filmie, to pod kinem na nia czekala cala meska familia - 7 samochodow ;D Wiecej sie z nia nie umowil...
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Sama nie wiem
Tez tak musle no ale chrapka jest trzymajcie kciukasysłowiczek pisze:Ja jakos w takie rzeczy nie wierzę. W tym kraju jest tak, że jak nie zapłacisz to nic nie będziesz miała.
Margarita i Amelka
Albo bedzie gratis połowa a drugie pół to taka kasa ze nie chce sie gadac i sie nie opłaci
No ale zobaczymy w czwartek
No ale zobaczymy w czwartek
evelinka
Margarita,lepiej się nie napalać,bo tak ja Słowiczek pisała,to nie ma nic za darmo.Pewnie "wystarczy coś kupić'...Ale kciuki trzymać mogę,a nóż się mylę i głupio mi będzie,bo do nas też zawsze dzwonią,a ja ich zbywam krótkim "Nie dzięki"
Szykuję się na spanko,bo jakoś padam powoli.Z bb już spadam.Miłej nocki i nie czatujcie za duzo tylko do mężów szorować,żeby się nie czuli zaniedbywani ;D
Szykuję się na spanko,bo jakoś padam powoli.Z bb już spadam.Miłej nocki i nie czatujcie za duzo tylko do mężów szorować,żeby się nie czuli zaniedbywani ;D
Margarita i Amelka
Fajnie by było no ale jak nie to nie przyzwyczaiłam sie do takich kitów w Polsce wiec zawiedziona nie bede takze Ewelinka nie przejmuj sie
Ja tez zaraz spadam pewnie jako ostatnia maz lada chwila wróci i ide popiwkowac
Spokojnej nocki
Ja tez zaraz spadam pewnie jako ostatnia maz lada chwila wróci i ide popiwkowac
Spokojnej nocki
słowiczek
mama pisklaczków
eve pisze:Miłej nocki i nie czatujcie za duzo tylko do mężów szorować,żeby się nie czuli zaniedbywani ;D
Mój nie jest zaniedbywany > > >
A poza tym siedzi i ogląda film i nabija się ze mnie , że ja taka foremka ;D :laugh:
reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Dobra, ja tez już uciekam.
Papanki
Papanki