reklama
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Kwa kwa kwa
słowiczek
mama pisklaczków
siusiu zrobiłam, możemy dalej się nabijać!!!! :laugh: :laugh: :laugh:
evelinka
A Wy sobie śmiechów chichów nie róbcie na forum o dzieciach,bo nam zamkną wątek i każą smsy wysyłać ;D ;D ;D
Margarita i Amelka
Jestem i ja mała spi maz za godzine wraca z pracy
Amelka dzis taplała sie w baseniku pózniej w piachu i padnieta chciała spac a ja jej sposobem musiałam kaszke wcisnac i wykapac po kapaniu jak zwykle powera dostała ale na szczescie na krótko i o 22 usneła
U nas tez skwarzyło dzisiaj i niby troszke wiaterku ale słabo
A gdzie Marta mam nadzieje że z męzowym nadrabiaja ostatnie tygodnie. ;D >
Nie wiem co z Amelką kilka dni temu ja czysciło i dzien przerwy pózniej twarda nawet kupka i dzis jedna twarda a po kolacji jak zwykle sraka Juz nie wiem co jej jest ?????
Amelka dzis taplała sie w baseniku pózniej w piachu i padnieta chciała spac a ja jej sposobem musiałam kaszke wcisnac i wykapac po kapaniu jak zwykle powera dostała ale na szczescie na krótko i o 22 usneła
Nie wiem co z Amelką kilka dni temu ja czysciło i dzien przerwy pózniej twarda nawet kupka i dzis jedna twarda a po kolacji jak zwykle sraka Juz nie wiem co jej jest ?????
gaga
uzależniona
ale mam dziś humorek, chyba się natrabiła, 1/4 tyskiego ;D joł
taaaaaaaaa jak będę miała sms'a wysyłać i płacić za bb to na gg konferencyje będziemy urządządzać albo skypa uruchomimy
a moje dziewczę zaciąga katarem po płaczu wieczornym, bidula
taaaaaaaaa jak będę miała sms'a wysyłać i płacić za bb to na gg konferencyje będziemy urządządzać albo skypa uruchomimy
a moje dziewczę zaciąga katarem po płaczu wieczornym, bidula
gaga
uzależniona
Margarita i Amelka pisze:Jestem i ja mała spi maz za godzine wraca z pracy
upał jest
Margarita i Amelka
Ja sobie popiwkuje jak męzowy wróci i moze nie tylko bo wczoraj mnie namawial a ja sie wykreciłam spaniem ;D > >
reklama
evelinka
Ja tam się przestałam przejmować kupkami dawno temu.Więcej je,próbuje,gorąco i masa innych przyczyn.Jeśli nic innego nie zauważasz,to chyba nie jest źle...