reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

w dupach im się poprzewracało, ale szkoda gadać, bo słowiczek się posika ;D ja już nawet przestałąm Fakt na TVN oglądać bo mam jakieś mroczki i podwójnie widzę i wszędzie kaczory, niedługo otworzę piwo a z puszkikaczka wyleci 8)

reklama
cholera własnie piwkuję i się bałąm otworzyć piwo czy tam czasem nie ma kogla-mogla ;D

łojjjjjjjjjjjjjj a zaraz sobie zakurzę
11.gif
tylko z psiną pójdę

Jestem i ja  mała spi maz za godzine wraca z pracy
Amelka dzis taplała sie w baseniku pózniej w piachu i padnieta  chciała spac a ja jej sposobem musiałam kaszke wcisnac  i wykapac po kapaniu jak zwykle powera dostała ale na szczescie na krótko i o 22 usneła
U nas tez skwarzyło dzisiaj  i niby troszke wiaterku ale słabo
A gdzie Marta mam nadzieje że z męzowym nadrabiaja ostatnie tygodnie. ;D >:D

Nie wiem co z Amelką kilka dni temu ja czysciło i dzien przerwy pózniej twarda nawet kupka i dzis jedna twarda a po kolacji jak zwykle sraka Juz nie wiem co jej jest ?????

ale mam dziś humorek, chyba się natrabiła, 1/4 tyskiego ;D joł

taaaaaaaaa jak będę miała sms'a wysyłać i płacić za bb to na gg konferencyje będziemy urządządzać albo skypa uruchomimy :D

a moje dziewczę zaciąga katarem po płaczu wieczornym, bidula

Margarita i Amelka pisze:
Jestem i ja mała spi maz za godzine wraca z pracy
Amelka dzis taplała sie w baseniku pózniej w piachu i padnieta chciała spac a ja jej sposobem musiałam kaszke wcisnac i wykapac po kapaniu jak zwykle powera dostała ale na szczescie na krótko i o 22 usneła
U nas tez skwarzyło dzisiaj i niby troszke wiaterku ale słabo
A gdzie Marta mam nadzieje że z męzowym nadrabiaja ostatnie tygodnie. ;D >:D

Nie wiem co z Amelką kilka dni temu ja czysciło i dzien przerwy pózniej twarda nawet kupka i dzis jedna twarda a po kolacji jak zwykle sraka Juz nie wiem co jej jest ?????

upał jest

reklama
Ja tam się przestałam przejmować kupkami dawno temu.Więcej je,próbuje,gorąco i masa innych przyczyn.Jeśli nic innego nie zauważasz,to chyba nie jest źle...

Do góry