reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Słowiczku, jeden z braci męża jest leworęczny. Myślisz, że to może mieć wpływ?
Mama mi truje. Może to ze mną jest coś nie tak, że w domu mąż a tutaj mama mnie wkurza.

reklama
arabella luuuuuuuuuuuuuuuz, wszystko ok ;)

słowiczku mała w łóżeczku ;D nie ma szans na spanie z nami, matka twardzielka ;) biorę ją do nas nad ranem jak nie zaśnie po mleku, ale tak jest ok, wtedy się przytulamy i śpimy :) ale to najwsześniej jest koło 5

To mój Krzysiek jest leworęczny,ale do tego można się przyzwyczaić,także się nie martwcie.Tak czy siak,dzieciom nie powinno być źle :) A tak wogóle mój leworęczny mąż operuje myszką w prawej ręce i zawsze się ze mnie śmieje,żebym próbowałan to samo lewą :)
Mały dziś pół dnia dosłownie przespał,a na kąpanko i kolację to go wręcz obudziłam(bo bałam się,że mi zrobi jazdę w nocy) i potulnie z powrotem poszedł lulu.Czyżby odsypiał ostatnie harce ???Leki wiaterek na dworze,to i lepiej się śpi.

Moj młody też miał dzisiaj problem z zaśnięciem. Nie chciał sam, więc go poprzytulałam i zasnął ze mną na łóżku i siup później go do łóżeczka...
Albo przez zęby albo przez duchotę.
U nas zero wiatru, zero deszczu.

A co Wy na to??
Bo ja nie wiem, czy śmiać się czy płakać????????
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3495552.html

No czytałam to ;D ale tak to jest jak krajem rządzi jajecznica. W odpowiedzi na pytanie kto był pierwszy kura czy jajko, odpowiedź brzmi - Kaczka ;D

reklama
;D ;D ;D ;D Dobre,poprzewaracało już im się dawno we łbach,ale,że do tego stopnia to nie wiedziałam...A co do spania,Słowiczku Drogi,to mój włąśnie na odwrót.Mam nadzieję,że nic mu nie dolega...

Do góry