reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Jak mi mama truje to ja na to leję.... już czas minął, ze jej się mam słuchać. Jak poproszę o radę to wtedy możemy gadać....
gaga
uzależniona
arabella luuuuuuuuuuuuuuuz, wszystko ok
słowiczku mała w łóżeczku ;D nie ma szans na spanie z nami, matka twardzielka biorę ją do nas nad ranem jak nie zaśnie po mleku, ale tak jest ok, wtedy się przytulamy i śpimy ale to najwsześniej jest koło 5
słowiczku mała w łóżeczku ;D nie ma szans na spanie z nami, matka twardzielka biorę ją do nas nad ranem jak nie zaśnie po mleku, ale tak jest ok, wtedy się przytulamy i śpimy ale to najwsześniej jest koło 5
słowiczek
mama pisklaczków
No i super, tak trzymać!!!
evelinka
Fanka BB :)
To mój Krzysiek jest leworęczny,ale do tego można się przyzwyczaić,także się nie martwcie.Tak czy siak,dzieciom nie powinno być źle A tak wogóle mój leworęczny mąż operuje myszką w prawej ręce i zawsze się ze mnie śmieje,żebym próbowałan to samo lewą
Mały dziś pół dnia dosłownie przespał,a na kąpanko i kolację to go wręcz obudziłam(bo bałam się,że mi zrobi jazdę w nocy) i potulnie z powrotem poszedł lulu.Czyżby odsypiał ostatnie harce ???Leki wiaterek na dworze,to i lepiej się śpi.
Mały dziś pół dnia dosłownie przespał,a na kąpanko i kolację to go wręcz obudziłam(bo bałam się,że mi zrobi jazdę w nocy) i potulnie z powrotem poszedł lulu.Czyżby odsypiał ostatnie harce ???Leki wiaterek na dworze,to i lepiej się śpi.
słowiczek
mama pisklaczków
Moj młody też miał dzisiaj problem z zaśnięciem. Nie chciał sam, więc go poprzytulałam i zasnął ze mną na łóżku i siup później go do łóżeczka...
Albo przez zęby albo przez duchotę.
U nas zero wiatru, zero deszczu.
A co Wy na to??
Bo ja nie wiem, czy śmiać się czy płakać????????
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3495552.html
Albo przez zęby albo przez duchotę.
U nas zero wiatru, zero deszczu.
A co Wy na to??
Bo ja nie wiem, czy śmiać się czy płakać????????
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,3495552.html
słowiczek
mama pisklaczków
gaga pisze:No czytałam to ;D ale tak to jest jak krajem rządzi jajecznica. W odpowiedzi na pytanie kto był pierwszy kura czy jajko, odpowiedź brzmi - Kaczka ;D
no nie mogę, leję.................. idę do wc
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ;D
reklama
evelinka
Fanka BB :)
;D ;D ;D ;D Dobre,poprzewaracało już im się dawno we łbach,ale,że do tego stopnia to nie wiedziałam...A co do spania,Słowiczku Drogi,to mój włąśnie na odwrót.Mam nadzieję,że nic mu nie dolega...