reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

reklama
ja będe prć w zuzaczkowym ;D

na razie piorę w lovelli bo i tak ubranka małej maja osobny kosz, piorę je razem więc jest mi tak wygodniej

głos oddany ;) oj żużaczku proszku na nas zabraknie ;)
ja też piorę jeszcze w proszku dla dzieci, do tej pory prałam w Loveli a dziś kupiłam Jelpa kolor

własnie mi mężuś wysłał sms'a że jadą z teściem do nas, a tu taki bałagan ;D ja palcem nie kiwnęłam ;D tylko siedze przed kompem albo bawię się z małą :) dobrze że chociaż obiad jest :)

SIOATRA WCZORAJ URODZIŁĄ....SYNUSIA...PORÓD MIAŁA JAK ZWYKLE CIEZKI ZEBY NIE KRWOTOK TO JESZCZE BY SIE BIDULA MĘCZYŁĄ...ALE JUZ JEST PO MAXIO JEST MALUTKI I SŁODKO PŁACZE... ZOBACZE GO DOPIERO 24 SIERPNIA A WIEC ZA MIESIAC...ALE TAK SIE CIESZE ZE WSZYSTKO DOBRZE... TYLKO MAŁY PIERNIK NIE CHCE JEŚĆ..JADŁ O POLNOCY I W POŁUDNIE STRZYKAWKA GO NAKARMILI BO JAK WŁOZY MU CYCKA DO BUZI TO NIE SSIE T6YLKO USYPIA.... BUZIACZKI DLA MAŁEGO MAXIA ... i dla siostry że byął taka dzielna..

pozdrów siostrę i trzymamy żeby mały zaczął jeść, nam położne mówiły że maluchy mają zapasu jedzonka na około 2-3 doby po porodzie :) więc bez paniki :)

reklama
żaneta gratulacje

dzieki dziewuszki!!
Witos sam siebie przechodzi. przez cały czas trzeba go miec "na oczach" bo destrojer z niego niesamowity...oj

Do góry