reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

dlatego uważam, ze nie ma sensu, niepotrzebne fermenty.
Napisałam, że płakać nie będę a teraz żałuję, bo to co się teraz dzieje to jest czysta jatka i wypominanie błędów, nie koniecznie związanych z tematem...
Żenada i zniesmaczenie na niektóre osoby pozostanie....
A szkda, bo myślała, że to fajni ludzie,ceniłam np marula za inne zdanie ale to co teraz pokazuje to przesada....

reklama
A ja tam zaraz zajrzę,skoro piszecie,że się dzieje ::)
Kolejny dzień spiekoty,ale większość sprzątanka mam już za sobą.Domiś grzeczny nie protestował jak koło godziny w łóżeczku gnił :) Dzisiaj widziałam reklamę/apel IMiD o to,bysmy się bardziej starały i więcej dzieci rodziły.Nawet pomysłowa.W pierwszej chwili myślałam,że to reklama odkurzacza :)
Idę grzać obiadek,bo mężusia lada moment trzeba budzić...

słowiczku tak samo uważam, teraz to już chodzi o zasady, o zachowanie moderatora, o kulturę wypowiedzi, ehhh szkoda

ja własnie po szybkim prysznicu z Majutkie, i na nowo ociekamy, a jak teść przyjdzie to w gatkach nie wypada biegać ::) chyba się ugotuję

hej !
tatuś w końcu małą zajoł sie cały dzień a ja w zakładzie zdj obrabiam i relaksuje sie  ;D
co za zgrzyty gdzie mam zajzeć ????
Gaga nie wiem o co chodzi ale jak coś to my murem za Tobą  :)

justyna dzięki ;D a zgrzyty na pogaduszkach :) ale mam was tam nie musze zaglądać, choć szkoda, bo lubiłam

ja na pogaduchy nie zagladam od hen hen... jakos przestałam się tam "czuć" i jak widze nie tylko ja. My mamy swoje własne pogaduchy ;D ;D ;D ;D ;D i bez fermentów ;D ;D

a ja pisze art. o kremikach do buziów. ;D ;D
Głosujcie dziewuszki na zdjęcie Witonia to wam pranie zrobię ;D ;D (tylko dzis do północy)

kupiliśmy dziś prezent od dziadków dla Olka juz na roczek rowerek taki jak mają Wasze dzieciaki, jesli sie nie myle do Marasek też taki ma, z tego typu co Anda i chyba żużaczek wydaje rózne odgłosy krówka, piesek, ptaszek itp ale Olek jak na razie trochę się go boi ::)
od teściowej zamówiliśmy sobie wózeczek taki:
http://www.arti.pl/dzieciece/katalog.php?b=103&p=2
a co niech wie że ma wnuka ;)
tylko teraz nie mamy pomysłu co sami mu możemy kupic????
i dzis też pierwszy raz kupiłam papersony 4+ prawie nie ma róznicy miedzy nimi a 4 tylko że chyba trafily mi sie jakies ze starej jeszcze dostawy bo bez tych gumeczek na boczkach przy zapieciu :mad: a szkoda bo to fajna sprawa ;)
zawsze uzywalismy Lovele do prania a dzis kupilismy Jelpa bo przekalkulowalismy ze sie bardziej opłaca ;) mam nadzieje ze to nie zrobi na Olku zadnej róznicy, zreszta to juz duzy chłop i nie jest jakis tam delikatny wiec pewnie by mu juz nawet nie zrobilo roznicy jakby sie prał w naszym proszku ;D

cześc .Ja w przelocie.
Żużaczku daj jakiś link gdzie trza głosować to damy głos z checią bo prac nie lubimy a jak wrócimy to bedzie sterta :laugh: ;)

Męzowy ma kaca moralnego ;D udało mi sie go zdołowac :laugh: i sie łasi :laugh:-jak ja to lubie :laugh: WIem wiem wredna jestem ale niech pocierpi to mu sie odechce.Ale jużwymiekam i śmiać mi sie chce.nie wytrzymam dłuzej tych umizgów :laugh: :laugh:

reklama
Do góry