reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Hania spi do 14 godzin, czasami mniej, ale to roznie z dziecmi bywa, najgorzej jak chce jej sie spac na maxa a zasnac nie moze :mad:

reklama
zuzaczku ;D ;D ;D a swoja drogą gdzie zgubiłas avatorka ???

atol ty to raczej odpoczywaj a nie sprzątaj

u nas jest dziś tragicznie, zero ruchu powietrza, ja i Majka jesteśmy całe mokre, duchota jest niewyobrażalna

zuzaczku to chyba chwile w budzie psina spała, bo jej nie widziałam ;D

a ja mam wieszać pranie i mi sie nie chce, poczekam, może samo z praki wylezie ;D

słowiczku hop hooopppp ::) ;D
gaga moj Olek w najlepszym wypadku śpi 15 godz na dobe, tzn w nocy 21-8 i w dzien 2 razy po 2 godz.Z tym że noce z pobudkami ale takimi na cyca albo tlyko na polulanie, dzis byly chyba tylko ze 2 czy 3 wiec spoko, da sie przezyc ;) ale marzy mi sie przespac cala noc ::)

słowiczek nastrój wprowadza ;D

kurcze majka mało śpi, ja sie dalej nie wysypiam, je jeszcze koło 22-22.30 kachę i ostatnio zamiast jeść po 5 mleko to chce je już przed 4 buuuuuuu jak mi się marzy spanko takie całą nockę ehhhh

kaffkę podano :)

Misiucha śpi ok. 10-11 godzin na dobę. W dzień ostatnio w ogóle nie chce. A wieczorami testuje moją cierpliwość. Kładę ją ok. 19:30-20, śpi 40 minut (jak w zegarku!) a potem ryk i usypianie trwa często dwie albo i trzy godziny, tzn. na moich rękach śpi, a jak ją odkładam do łóżeczka to wrzask. Evelinka już mi pisała, że mąż ma się zająć usypianiem, ale Mała tak się drze jak mnie nie ma, że Krzysiu zamiast ją usypiać to uspokaja i zabawia.
A mój mąż przed chwilą stwierdził, że zabiera jutro siosrę i szwagierkę do szpitala do brata więc ja zażądałam, żeby dzisiaj nas zawiózł do Bydgoszczy i odebrał jak będzie miał dla nas czas. Zaraz chyba pojedziemy do Człuchowa do ZOO a potem do moich rodziców na kilka dni.

reklama
arabella sorki za tego "palanta" ale kurcze nie mogę, do tego mam wściekliznę na jedną z moderatorek 8)

Do góry