reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

rany żar !!!!!!!!!!!!!

ja mam leczo z wczoraj jeszcze na jutro będzie ;D więc obiadek z głowy na szczęście, ale jutro przyjeżdża teść i mają z moim mężem kable chować bo Majka lubi za nie ciągnąć a my jesteśmy okablowani na maxa, chyba nie można mieć więcej kabli w domu ::)

reklama
Moja siostra właśnie pojechała.
Przez tydzień miałam troszkę pomocy przy moich potworkach a teraz apiać znowu sama...
Smutno mi jakoś...nie będę miała znowu do kogo gębuli otworzyć...

Idę robić obiadek.

normalnie mi się leje po cyckach i po dupie, no nie do wytrzymania, miałam iść odwiedzić przyjaciółkę w szpitalu ale chyba się nie rusę bo padnę

Majkę też te upały zaczynają dobijać, do tego ząbki, oj żal mi bidulinki

marta chyba jeszcze nie gratulowałam dziewczynkom raczkowania - gratulejszon :) no to teraz masz posprzątane ;D

No właśnie Marta, gratulacje dla dziewczynek!
Jakaś zakręcona jestem...
U nas też straszna duchota i słońce nawala...
Gaga niech się bidulinka trzyma.
U nas 5 ząbek w natarciu i Łukaszysko marudzi.
Właśnie się obudził.
Spadam.
Do wieczorka...

I ja jestem na chwilke dzis zawozimy dwoje urwisków do domków i zostajemy tylko z Amelką ale juz pod koniec m-ca sie zacznie na dobre bo zaczna sie zjezdzac i nie bedzie spokoju

Dziękujemy za gratulacje. Chociaż ja już wymiękam.

A co do ząbków, to i tak Was pobijemy, od tygodnia Ania jest strasznie marudna, zajrzalam ostatnio wychodzą jej na raz 4 zęby :o :o :o 2 górne jedynki i dwójki i normalnie widzę, że cierpi jak cholera to moje maleństwo:(

marta Majce pomógł nurofen na zębolki, dzis na noc też jej dam,
a jak mi zaraz ten mały bączór nie uśnie to wyjdę z siebie i stanę obok, słania się ale spać nie będzie, za to wklepie z przyjemnością Gutkowi, co za babol

Ja też swojej dzisiaj coś dam, bo jeszcze jedna taka nocka i będę chodzić na rzęsach. Jeszcze do tego ten upal i @ tak choler$%^^&&& się przypałętała.

reklama
Witam .
Wpadam tu tylko na chwile bo już zaczynam pakowanie.Niby wyjezdzamy w niedziele w nocy,ale boje sie zostawiać wszystko na ostatnią chwile a jeszcze chce ogarnąc domek żeby było miło wracac ::)
Marta to dobra wiadomość że dziewczynki zaczynają sie rozchodzic.Dziś spotkałam mame bliżniaczek i tak sobie pogadałyśmy.Jej dziewczyny urodziły sie w maju czyli mają rok i 2 miesiące.Powiedziała że jak zaczeły chodzić samodzielnie to jej lżej bo jak chodziły za rączki to każda w inną strone chciała.A teraz tylko oczy musi mieć wszedzie.A i super że w związku zaświeciło słońce :)

Ja mam dola.........wczoraj takim jednym ludziom wypadł synuś z balkonu miał niecałe 3 latka.Buuuuu...Nie jest dobrze z nim. ma obrzek mózgu buuuuuuuu..Jego siostra chodziła z Julią do przedszkola.nie moge dojść do siebie buuuu....Jakiś felerny dzień wczoraj był.

Bartuś marudny ta pogoda i zeby potrafią dać po garach.
Dopisuje sie do mam szprycujących dzieci Nurofenem ;) .U nas noc w porządku i to chyba dzieki temu specyfikowi

Do góry