reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Gaga,więc nie było tak źle :) A powinno być juz coraz lepiej i więcej miejsca macie w łóżku i wogóle >:D Bylebyś żanety teraz nie wyprzedziła :p ;D
Gratulacje dla Marasa!!!
Pogoda rzeczywiście super,nie za ciepło,nie za zimno...w sam raz.Mam dziś dobry humor :)

mała własnie zasnęła, pranie się wyprało, ide wieszać :)
oj jednak to wygoda jak mała śpi w łóżeczku, ale postanowiłam, że po rannym karmieniu (koło 5) jak nie zaśnie to biorę ją do siebie, :)

evelinka, jakos dawaliśmy radę >:D >:D >:D ale teraz jest duuuuuuuuużo więcej miejsca :)

Hejka!!
Gratulacje dla Mareczka !!!
Gaga tak trzymaj !!! Pierwsze koty za płoty...
Agatko, głowa do góry. Jak to się mówi: Musi być źle aby było dobrze... smutne ale prawdziwe...Będzie dobrze, dasz radę ze wszystkim!!!!!

ale miałam poranek... uffffffff...padam na twarz dosłownie... poprała...posprzatałam...jeszcze fasole w ogrodzie oberwałam -jak olo spał-... nakarmiałąm olka ....zebrałąm juz pranie..teraz prasowanie .... obiad tez przygotowaałam... ach i teraz kawke pije a olo sie bawi..........troche wytchnienia....a i znalazłam prezent dla olka....laptopa z alegro za 41 zł i tak go rozwali wiec niewielka strata ...a przynajmniej bedzie robił to co ja...hahaha..

żaneta wklej linka z laptopem do wątku o zabawkach dla dzieci

ja idę kaffke robić, która chce ??? zmleczkiem serwują lub bez :)

Anecik Julka ma wszystkie objawy :katar z noska taka woda, biegunka i targa sie za uszka albo za wlosy.
Nie mam przez to nastroju dobrego , jeszcze mi maz wypalil cos o tym zebysmy zostali w tym poganskim kraju na stale... :mad: :mad: :mad:

reklama
Do góry