reklama
słowiczek
mama pisklaczków
atol na dole głównej strony masz użytkownicy online, tam jest co kto w danym momencie robi...
słowiczek
mama pisklaczków
a Lechu to Trol, który próbował obrażać dziewczyny
słowiczek
mama pisklaczków
Ja się już żegnam !!
Dobrej nocki.
Kolorowych snów!!!
Dobrej nocki.
Kolorowych snów!!!
Margarita i Amelka
Fanka BB :)
Hej ja juz jestem
Margarita i Amelka
Mała Yoo ale ci zazdroszcze ja tez chce nad morze ale, mam za daleko moze morze za rok
Macie racje Amelka moze juz zapomniała ale ja nie i przydałoby sie nauczyc ja spac w łóżeczku ale nie mam serca pod tym wzgledem jestem cienias i mój maz tez
Kiedys mała włozyłam do łózeczka a stoi przy naszym nawet sie stykaja i a maz wrócił z pracy i pyta gdzie Amelka no w łózeczku no to on: nie przytulimy je j w nocy tak sama bedzie wiec ja wyciagnełam i juz ngdy nie miałam serca jej włozyc moze w łózeczku spała od urodzenia 2-3 razy w dzien ale zaraz sie budzi a o usypianiu sama nie ma tez mowy nawet nie chce sie bawic w łóżęczku dłuzej niz 5-10 min bo obgryza farbe z łóżeczka i sie drze
Marta pogode miałysmy dzis taka sama wole goraco
A od dzis mam w domu jeszcze jednego siostrzenca meza to mam dwoje Róża ma 6 lat a David 5 no i Amelka horror mnie jutro czeka i Amelka pewnie nie pospi
Spadam spac dzis tylko z Amelka bo Krzyś na nocy w pracy buuuuu
Macie racje Amelka moze juz zapomniała ale ja nie i przydałoby sie nauczyc ja spac w łóżeczku ale nie mam serca pod tym wzgledem jestem cienias i mój maz tez
Kiedys mała włozyłam do łózeczka a stoi przy naszym nawet sie stykaja i a maz wrócił z pracy i pyta gdzie Amelka no w łózeczku no to on: nie przytulimy je j w nocy tak sama bedzie wiec ja wyciagnełam i juz ngdy nie miałam serca jej włozyc moze w łózeczku spała od urodzenia 2-3 razy w dzien ale zaraz sie budzi a o usypianiu sama nie ma tez mowy nawet nie chce sie bawic w łóżęczku dłuzej niz 5-10 min bo obgryza farbe z łóżeczka i sie drze
Marta pogode miałysmy dzis taka sama wole goraco
A od dzis mam w domu jeszcze jednego siostrzenca meza to mam dwoje Róża ma 6 lat a David 5 no i Amelka horror mnie jutro czeka i Amelka pewnie nie pospi
Spadam spac dzis tylko z Amelka bo Krzyś na nocy w pracy buuuuu
Margarita i Amelka
A jeszcze daje któras ZYMAFLUOR maluchom???
gaga
uzależniona
margerita Majka dokłądnie tak samo reagowała na łóżeczko, mój mąż tż i ja tez ;D ale czas najwyższy ja wracam do pracy i dobrze żeby małą już sama spała
no i śpi rozwalona i chybajej wygodnie, no zobaczymy jak to będzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no i śpi rozwalona i chybajej wygodnie, no zobaczymy jak to będzie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
reklama
Margarita i Amelka
Gaga Amelka śpi z nami na łóżu małżenskim i Krzysiek ma 10 cm z jednej strony ja 10 z drugiej a ona reszte łóżka spi w poprzeg i dogórynogami miejsca musi miec duzo i dlatego mogłóby byc ciezko w łóżeczku ale teraz sie zastanawiam coraz bardziej od czsu kiedy spadła z łóżka