reklama
gaga
uzależniona
a u nas zaczyna się robić chyba normalna pogoda, na reszcie
majce podałam calcium i Diphergan (to nam zapisała na tą chrypkę) i oczywiście Majka wszystko puściła niezłym żygiem, zacznie sie znowu jazda z podawanie leków
Mailen kopa zasadzam i marsz się opalać i odpoczywać przed pracą !!!!!!!!!!!
majce podałam calcium i Diphergan (to nam zapisała na tą chrypkę) i oczywiście Majka wszystko puściła niezłym żygiem, zacznie sie znowu jazda z podawanie leków
Mailen kopa zasadzam i marsz się opalać i odpoczywać przed pracą !!!!!!!!!!!
Mailen
Fanka BB :)
dziewczyny nie krzyczcie : fakt nie jestem nad morzem, chociaz moglam tam być ale za tydzien będe nad jeziorkiem i też się cieszę ;D a teściowa do mnie wczoraj dzwoniła i mówiła że faktycznie jak patrzy na te dzieciaki małe na plaży to że się trochę męcza w ten upal, płaczą i marudzą i jak patrzy na tych rodziców męczących się pchając wózki po tem piachu to mowie ze moze faktycznie jeszcze za wcześnie ale za rok Olka się już weżmie za łapę i wszędzie pójdzie...mam nadzieje :
u nas juz po deszczyku, ale pochmurno nadal i duże ochłodzenie
u nas juz po deszczyku, ale pochmurno nadal i duże ochłodzenie
jo-anna-on
Pindory i godody
A u nas po deszczu - lało, że aż strumienie płynęły ulicą. Trochę chłodniej, jakieś 25 st.C.
gaga ciekawe jak smakuje kot :laugh: ;D chyba musiałaś przygłodziś to swoje maleństwo ;D .
gaga ciekawe jak smakuje kot :laugh: ;D chyba musiałaś przygłodziś to swoje maleństwo ;D .
jo-anna-on
Pindory i godody
A moja mała gimnastykuje się właśnie przy cycku, mówi kokokoko z cyckiem w buzi. Mogłaby iść spać to ja bym może troche sprzątnęła...
reklama
żaneta28
Fan(ka)
Olek jakoś dzisiaj nie chce mi spać spał 30 mint...nawet dobrze nie posprzatałą...a miałąm w palnie jeszcze ogród...kurcze jak ja nie lubie wyrywać zielska...ale co zrobić ... tylko Olek tego nie rozumie :