reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

u nas też leeeejeee
goga w pierwszej chwili też pomyślałam że to Twoje chłopaki ;D ::) niezłe wole sobie nie wyobrażać jakbym zareagowała ::) :p

reklama
a u nas zaczyna się robić chyba normalna pogoda, na reszcie
majce podałam calcium i Diphergan (to nam zapisała na tą chrypkę) i oczywiście Majka wszystko puściła niezłym żygiem, zacznie sie znowu jazda z podawanie leków

Mailen kopa zasadzam i marsz się opalać i odpoczywać przed pracą !!!!!!!!!!!

dziewczyny nie krzyczcie ::) fakt nie jestem nad morzem, chociaz moglam tam być ;) ale za tydzien będe nad jeziorkiem i też się cieszę ;D a teściowa do mnie wczoraj dzwoniła i mówiła że faktycznie jak patrzy na te dzieciaki małe na plaży to że się trochę męcza w ten upal, płaczą i marudzą i jak patrzy na tych rodziców męczących się pchając wózki po tem piachu to mowie ze moze faktycznie jeszcze za wcześnie ale za rok Olka się już weżmie za łapę i wszędzie pójdzie...mam nadzieje ::) :p
u nas juz po deszczyku, ale pochmurno nadal i duże ochłodzenie

A u nas chłodno, 20 stopni ale co najważniejsze słońce nie świeci.

Marysia właśnie wypieła sie na rosołek, babsztyl jeden. :p

Spadam na jazdy ::)

A u nas po deszczu - lało, że aż strumienie płynęły ulicą. Trochę chłodniej, jakieś 25 st.C.
gaga ciekawe jak smakuje kot :laugh: ;D chyba musiałaś przygłodziś to swoje maleństwo ;D ;).

reklama
Olek jakoś dzisiaj nie chce mi spać spał 30 mint...nawet dobrze nie posprzatałą...a miałąm w palnie jeszcze ogród...kurcze jak ja nie lubie wyrywać zielska...ale co zrobić ... tylko Olek tego nie rozumie ::)

Do góry