reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

agata806 pisze:
Gaga - ty chyba pijesz tę herbatkę Herbapolu wspomagającą odchudzanie. I co działa, bo ja bym chciała też spróbować ale boję się że one za bardzo przeczyszczają :p

ja wogóle na nie nie zareagowałam, a do tego kibelka przez trzy dni nie odwiedziłam, jakieś dziwne te herbatki

reklama
u nas ząbki cztery i jak na razie cisza z resztą
Goga gdzie dokłądnie jedziecie ???

Majka dalej odparzona, a do mojej lekarki nie ma miejsc, spróbuję jutro, może da jakąś maść lepszą, teraz małą siezi i tyłek wietrzy i śpi :)

słowiczku a baterie to pewno upały jak mówi zuzaczek :)

jo-anna-on pisze:
Mailen pisze:
czy Wy tez dzis macie taki dziwny układ bb???bo mnie to wkurza ::)
No właśnie, niezbyt mi się podoba ten układ trony. Coś przekombinowali...

O jakim układzie strony mówicie??
Jak się nie podoba to można zmienić. Mój układ się nie zmienił...Mój styl to SMF Default Theme. Próbowałam zmieniać na ten standardowy, ale ciągle wracam do tego. Jest najlepszy dla mnie...

jesli chodzi o jazde samochodem to u nas z zabawianiem tez jest jazda z jazda samochodem ;D ;) radio głosno a mama musi śpiewać jak juz wszystkie zabawki się znudza ::)
dzwonila do mnie dyrektorka że zaczynam od sierpnia moze nawet wczesniej i zebym sie zglosila do dziewczyn do placowki bo tam czekaja na mnie dokumenty ktore musze do wypelnienia i wykaz tych ktore musze skompletowac do podpisania umowy, typu zaswiadczenie o nie karalnosci, zaswiadczenie lekarskie itp ;)
słowiczku a gdzie to sie zmienia bo ja mam teraz na polowie strony jaks rekalame czy cos

Mailen - to super wiadomość :laugh:

Idę dzisiaj do fryzjera a to oznacza, że muszę wyjść z domu  w ten koszmarny upał :p. Idę się wykąpać tylko po co ::) No może jakieś zakupki uczynię to nie będę czuła tych upałów ;D

Gaga - jak masz jakąś zaprzyjaźnioną aptekę to zapytaj się o próbkę kremu mustelli - u nas pomógł i jest znaczna poprawa a próbkę używam drugi dzień.

A i mamy chyba kolejnego ząbka - górna 2 ale jeszcze się do końca nie przebiła więc jej nie liczę :laugh:

reklama
Gaga jedziemy do Brennej - to koło Ustronia, Istebnej, Wisły...
Ze Szczecina jeden skok do Dobkowa, tam gdzie Tomek był na praktykach ze studentami - niecałe 350 km, czyli jakieś 6 godzin jazdy. Tam ze dwa dni. I potem do Brennej jakieś 320 km. Na jeden rzut się nie da jechać, bo Tomek nie lubi prowadzić w nocy. Chcemy wyjechać koło 6 rano. Zapakować śpiące dzidziory w piżamach do autka i jechać póki się nie obudzą. Potem postój na śniadanie i ubieranie i dalej w drogę.
O, Mailen, masz rację - śpiewanie w autku jest the best. I z Markiem jeszcze chowanie i a kuku z różnych stron fotela (raz z prawej, raz z lewej). Z Michem też się sprawdzało uczenie na pamięć wierszyków, ale to jak miał dwa latka.

A układ strony - wiem, o czym mówicie - o tym pasku po prawej. Mnie też denerwuje.

Ząbki Marasa - od trzech miesięcy ciągle dwa i reszty nie widać.

Do góry