reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
ja też chcę deszczuuuuuuuu, ochłodzenia, u nas dziś chyba najgorszy z tych upalnych dni, piekło normalnie

alantan nie pomaga, wietrzenia troszkę może coś dało, ale nadal jest źle, zobaczymy co powie lekarz

u nas dzis na obiad bób bo nic innego mi się nie chce robić ;D a i tak sól się skończyła więc dopiero mężuś kupi jak będzie z pracy wracał

A u nas chlodno w porownaniu do Waszej pogody i Wam wspolczuje z tymi odparzeniami ale za to mi wspolczujcie z Julki zebami. :( :( :( :(
Istny horror wyszly jej gorne jedynki to teraz bola dolne i gorne dwojki .
I ålacze strasznie nie chce jesc bawic tez tak sobie....

jo-anna-on pisze:
słowiczek pisze:
Idę zaraz myć podłogi...bo może to z brudu... ale przcież myje te cholerne podłogi co drugi dzień... może nie wystarcza, a może za czesto??? Ch.. wie.
Chyba masz za czysto po prostu ;). Podziwiam, mnie by się nie chciało co drugi dzień latać z mopem i to jeszcze teraz w taki upał...

ja poprostu muszę bo inaczej zatonęłabym w tym, co moje dzieci zostawiają na podłodze: porozlewane picie:soki, woda, na to powgniatane chrupki, ciastka, a to ślina bo czasem się plują, Łukaszowi czsem się jeszcze cofnie, a to w butach włazimy jak wracamy skąś, a poza tym od ulicy się kurzy, że poprostu po kątach się walają koty...
Uwież mi, też mi się nie chce...

Goga, właśnie tam wstawiłam mleko, tam, gdzie najcieplej w lodówce...

Żużaczku, tekst zajefajny.
A propos depilacji muszę wypróbować wosk...

A to na pocieszenie
http://wiadomosci.onet.pl/1355441,11,1,0,120,686,item.html
Już się nie mogę doczekać!!!!

Wiem, wiem, że ja w kółko to samo... wybaczcie... :)

słowiczek pisze:
ja poprostu muszę bo inaczej zatonęłabym w tym, co moje dzieci zostawiają na podłodze: porozlewane picie:soki, woda, na to powgniatane chrupki, ciastka, a to ślina bo czasem się plują, Łukaszowi czsem się jeszcze cofnie, a to w butach włazimy jak wracamy skąś, a poza tym od ulicy się kurzy, że poprostu po kątach się walają koty...
Uwież mi, też mi się nie chce...
No tak, masz rację, z dwójką to jest co sprzątać a z ulicy sie strasznie kurzy. Ja mam "pas zieleni" i nie mieszkam w ruchliwym miejscu więc mam spoko. A jak mi kto wlezie w buciorach to gonię gdzie pieprz rośnie ;D ;D ;D ;)

Słowiczku, w weekend mamy ponoć odpocząc od upałów. Wytrzymaj jeszcze, może te burze i ochłodzenie już rzut beretem od Ciebie? aaa, Wielkopolska na końcu... eee i tak przyjdzie chłodek, Domicela Ci przyśle ze Szwecji ;)

Wiecie jakie mielismy plany szumne na weekend ? Jechac do lunaparku do Sztokholmu , do wodnego parku niedaleko ale chyba wszystko upadnie bo Julka jest za malutka , klopotliwa a w dodatku placzka od kilku dni.Mamy tez w planach wypad promem do Finlandii ale tez nie wiem jak to bedzie....
Kurcze takim maluszkom to tylko papu , mama i spacerek wystarczy.
A Julka ostatnio to sie strasznie mamowa zrobila tylko mama i mama. :) :(

Goga a kiedy wy jedziecie ??? Kurcze mnie tak dupsko świerzbi żeby gdzies jechać, nosi mnie na całego, nie wiem czy będzie kasa, jeszcze nas czeka jedno weselicho, ehhhhhh chociaz na dwa tzry dni bym się gdzies wyrwała

reklama
Do góry