reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Hello.
Za nami gorąca noc. Ania budziła się często z tego gorąca i chyba chciała sobie pomemłać cycka. Do czego to doszło, zostałam sprowadzona do roli smoczka. :(.
Teraz dzidzia sobie dosypia po śniadanku. To chyba wezmę się za prasowanie.
Zapowiada siękolejny upalny dzień...
Żużaczek chyba się pakuje na weekendzik, coś mi się zdaje.

reklama
Cześć w upale. Słowiczku, moje sąsiadki zażyczyły sobie przedwczoraj bajabongo :D Spotkałyśmy się w świetlicy, gdzie zwykle bawią się nasze dzieci. Faceci zostali z maluchami, a my lody, likierek, winko i babskie ploty. Wytrzymałam do północy, ale rekordzistki poszły spać przed trzecią.
U nas burzy dalej niet, choć tak bardzo by się przydała. Domicela, ja chcę Twojej pogody...
A propos terminów - ja 14 dni przed, a Maras miał 4 kg. Gdybym dociągnęła jak Gaga do 14 dni po, pewnie ważyłby ze 6 kg ;) Rok temu o tej porze leżałam w szpitalu z falstartem...

łoj tragedia, my po spacerku, ja pływam, no nie da się normalnie sie nie da
Małą zaczyna spać w miarę dobrze, pewnie ją pochwaliłam i znowu da mi popalić
evelinka a miałaś cc czy rodziłaś naturalnie ??? Majka bez cc pewnie by jeszcze z mesiąc posiedziała ;D

zuzaczek na bank się roztopił ;D albo pojechała do Boguchy bo nie wytrzymała ;D

wiecie co jak będę mieć ta pracę to się chyba wezmę za prawko

w nocy była tak burza że Olusia obudziła , a i tak nie dało to poprawy.... powietrze jest tak cieżkie że zawału mozna dostać...
ja usnełam o 2,30 teraz czuje sie jakby walec mnie przejechał....
ufffffffffffff niech bedzie chociaż jeden dzien wytchnienia od tej gorączki.....
moja siostra wczoraj miała skurcze przepowiadające - rodzi 3 sierpnia w moje urodziny.... bede miałą chrzesniaka w prezencie - przynajmniej mam mieć...

mnie strasznie łep booooli Olek śpi a ja się chwilkę z nim kimnełam ale nie pomogło i teraz się kaffkuje bo jakas bez życia jestem :mad:

a moja bestia nie chce usnąć i bawi sie zadowolona
na polu żar się z nieba leje, koszmar
Majka mi się odparzyłą okropnie, BęDZIE spać zaraz bez pieluszki na podkłądzie, może coś pomoże

Olo pewnie zaraz sie obudzi ... koło 12 dostanie obiadek -marchewke z ogródka z selerą i piersiaz kurczaka.... mam nadzieje że doceni mój tród i bedzie mu smakowałao... bo wczoraj szpinakunie docenił - nawiasem mówiąc paskudztwo to było nieziemskie ... ja za chwilie kawka i ciastko a co tam osłodze sobie życie ....

Wpadam na chwilkę z pracy zaglądnać, co u Was.
Moi panowie- pracownicy, co mi dom ocieplają przewiercili mi wczoraj kabel od internetu i d... blada. Dziś wysyłam mężowego po kabel- niech działa, bo okipeć można w domu bez netu. Komp stoi zupełnie mi niepotrzebny.
Co Wy piszecie o upałach??????????????????????????????????????????????????....mnie tam rano obudził deszczyk za oknem, no i rozpadało sioę na dobre. Fajnie, choć mi te upału aż tak mocno nie przeszkadzały. zapraszam do mnie, drogie panie na kawusię pod lipę, po co się dusicie w ten upał. Do pociągu i do mnie dawać kobitki.

Mamy moja córka strajkuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, nie chce pić mleka. Robi bleee i kręci głową, albo ma zaraz odruch wymiotny.
Już nawet zakupiłam mleko bebiko od 1 roku w kartonie i myślę, że może podam jej łyzką mannę. Ale czy tak można????????????????/

reklama
wiecie co mnie zaraz szlag jasny trafi, ta małą małpa nie chce spać, już się na nią wydarłam i dałąm jej klapsa, normalnie nie wytrzymałam, zaraz mi nerwy puszczą, jak mi się zaraz rozryczy to wychodzę z pokoju,

Do góry